perjantai 10. kesäkuuta 2011

Kuulumisia

Selvisin räkätaudista ilman punkteerausta. Siitä olin todella helpottunut! Seuraavaksi mies sairastui mutta omaan tyyliinsä oli vaan pari päivää kipeä ja sitten taas täysin terve. Kerkesin kyllä jo pelätä pahinta että Nirppu syntyisi tietenkin juuri kun mies olisi kipeimmillään mutta onneksi ei.

Iltaisin supistelee jo ihan mukavasti ja öisin polttelee selkää mutta se polte loppuu yleensä siinä vaiheessa kun joudun nousemaan vessaan. Olo ei ole mitenkään erityisen tukala helteestäkään huolimatta, kiitos ostamieni isojen tornituulettimien, mutta kyllähän tällainen "no jokohan sitä ensi yönä tulisi lähtö kun niin lupaavasti supistelee?" alkaa jo vähän kiristämään.

Muutama päivä sitten pöksyyn oli lirahtanut jotain nestemäistä aika isostikin niin että shortsitkin oli märät, huomasin asian kun kävin vessassa mutta sen jälkeen ei ole vastaavaa käynyt. Soitin silloin sairaalaan kätilölle joka käski vain vaihtamaan puhtaat alushousut (noh, kiitos neuvosta... :D ) ja laittamaan terveyssiteen ja tarkkailemaan tilannetta jos side kastuisi pian uudestaan mutta mitään ei sitten tosiaan tapahtunut enää sen jälkeen.

Sairaalalaukut on kuitenkin pakattu ja nostettu eteiseen, turvakaukalon telakka on asennettu autoon ja mies vielä vuorasi etupenkin pyyhkeellä. Joten valmiina ollaan!

7 kommenttia:

 1. Iik! Se on kohta sit menoa. :) Odotan innolla! Paljon onnea matkaan ja oikein mukavia hetkiä pikkuisen kanssa, jos et enää ehdi päivittämään ennen lähtöä. Ties vaik lähtö olis jo tullut heti tämän postauksen jälkeen?? :D

  VastaaPoista
 2. tuu sitten kertomaan, että kumpi tuli ja minkä kokoinen kun ennätät :) ja tietysti myös saa kertoa että miten synnytys sujui :P itseäkin alkaa jo jännittää, että koska lähtö sairaalaan tulee vaikka laskettuun on vielä reilu pari viikkoa aikaa :)

  VastaaPoista
 3. Oi, jänniä aikoja eletään!! :) ♥♥

  VastaaPoista
 4. Niin ja hurjasti tsemppiä ja onnea!! ♥

  VastaaPoista
 5. Voi luoja, kun löysin tämän sinun blogisi, kun sitä aloitin ja nyt letkin jo pian menossa synnyttämään!! :D niin se aika menee..

  VastaaPoista
 6. Kiitos ihanat!

  Tänään sain kipeitä suppareita kun käytiin miehen kanssa helteessä vähän kävelemässä mutta ne loppui kun menin lepäämään. Saisi nyt vaan jatkua kunnolla kun kerran alkuun pääsee..

  VastaaPoista
 7. Jännää jännää... :D Mä peukutan täällä, että teille olisi jo tullut lähtö ja saisitte pian nuuskutella Nirppustanne! <3

  VastaaPoista