perjantai 24. kesäkuuta 2011

Vauva-arkea

Kiitos vielä kaikille onnittelijoille!

Ei tässä ole kerennyt paljon nettiä tai blogia vilkuilla tai edes miettiäkään. Vauva-arki on ihanaa mutta tietenkin myös aika rankkaa koska on niin paljon uuden opettelemista. Mies on aivan ihana tuki ja apu kotona, pitää kaikki lomansa ja luultavasti myös isyyslomat putkeen joten on koko kesän kotona meidän kanssa.

En ole ollut (vielä) mitenkään erityisen väsynyt, ilmeisesti hormonit pitää vielä huolen siitä että äiti vaan jaksaa ja jaksaa ja jaksaa huonommillakin yöunilla. Päiviin on alkanut löytymään pientä punaista lankaa ja rytmiä ja näköjään aamuyön imetyksen jälkeen klo 5-6 hujakoilla on äidin omaa aikaa. Silloin yleensä lajittelen puhdasta pyykkiä kaappiin ja likaista valmiiksi koneeseen, tyhjennän ja täytän tiskikonetta tai muuten vaan raivaan kämppää.

Nyt taidan hetkeksi kellahtaa perheeni viereen ennen vauvan seuraavaa ruokailua.


Ihanaa juhannusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Aivan ihanaa, että teillä mies voi olla noin pitkään kotona apuna! Rytmin löytyminen kuulostaa hyvälle, joskin ennen synnytystä olisin kauhistellut tuota klo 5-6 kellonaikaa omalle ajalle. Nyt ei enää kuulostaa ollenkaan niin oudolta tai hurjalta. :D

  VastaaPoista
 2. Moi, Onneksi olkoon vielä kesävauvan johdosta! Meidän vauveli alkaa olla jo niin iso, 10kk, että alkaa melkein tulla jo ikävä niitä aikoja kun hän vasta oli maailmaan putkahtanut, näitä kirjoituksiasi lukiessa =)

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä ja ihania aamuhetkiä!!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut vauvan syntymän johdosta! Olet tullut minulle tässä vajaan kuluneen vuoden aikana niin tutuksi että kun luin pienen ihmisesi syntymästä, kerroin miehelleni että "eräs ystäväni sai juuri vauvan"..sitten mietin että eihän me edes tunneta ;D

  Blogisi on ollut tosi mahtava ja mielenkiintoinen, ihanan kotoisalla tyylillä kirjoitettu. Toivottavasti jatkat kirjoittelua jotta saamme lukea lisää vauva-arjen kuulumisia!

  Aurinkoista pian alkavaa elokuuta toivottaa vauvakuumeinen & kauan odotettu vattumato 5+6 :)

  VastaaPoista