torstai 26. toukokuuta 2011

Alkaako täällä jo jotain tapahtumaan?

Eilen illalla alkoi tuntumaan valtava paine alavatsalla. En tuntenut että olisi niinkään supistanut, jos vertaan niiihin tuntemuksiin kun jouduin jäämään sairaslomalle supistusten takia, mutta sellainen todella kova paineentuntu vaan iski mahaan. Luulin jo että vatsanahka repeää ja Nirppu tulee siitä nahan läpi ulos..

Lähdettiin miehen kanssa kävelylle kun ajattelin että jospa liikkuminen helpottaisi oloa. En meinannut päästä kunnolla kävelemäänkään ja vaapuin kadulla varmaan sen näköisenä kuin olisi ollut pökäle pöksyissä. Heh!

Kotiinpäästyäni tekstasin heti tukihenkilölleni pikkusiskolleni joka kolmen synnytyksen kokemuksella tiesi kertoa että paikat ne siellä vaan alkaa kypsymään ja pehmenemään ja valmistautuu tulevaan synnytykseen. Tuon valtavan paineentunteen lisäksi kun minua on poltellut muutamana päivänä ajoittain ikään kuin menkkakipumaisesti (mutta ilman kipua) alaselästä ja vatsalta. Olo kuitenkin onneksi helpottui illan mittaan ja sain ihan hyvin nukuttuakin viime yön.

Mutta ehkäpä tässä siis päästään tositoimiin vielä ennen juhannusta..

6 kommenttia:

 1. Oi miten jännää! Enää ei mene kauaa :) Muistathan sitten kutsua minut lukijaksesi, jos vaihdat salasanan taa? :) Ihanaa, en malta oottaa että vauvanne syntyy! :D Tsemppiä LOPPUraskauteen ja tulevaan koitokseen, mikä onkin jo ihan nurkan takana! :)

  VastaaPoista
 2. Oijoi :) Jännittävää - viimeiset hetket alkaa tosiaan olla käsillä! Voimia sinne yhä loppu rutistukseen! :)

  VastaaPoista
 3. Jännät paikat alkaa pikkuhiljaa teillä olemaan! :D Toivottavasti Nirppu siellä vain pehmittelee paikkoja ja valmistautuu syntymään. :)

  VastaaPoista
 4. Voi vitsi että aika on mennyt nopeesti'! Mä niin odotan kun joskus (viiden vuoden pääsä ehkä:D) mulla on noin vähän jäljellä! En malta varmaan housuissa pysyä:D:D Kohta se nirppu tulee:)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanat myötäelämisestä! Kertakaikkiaan jänniä aikoja täällä eletään. :D

  VastaaPoista
 6. Viikon hiljaiselo alkaa kutkuttamaan mielikuvitusta. Oletkohan vielä yhdessä koossa vai joko Nirppunen on teidän sylissä? :)

  VastaaPoista