tiistai 26. lokakuuta 2010

Ihana mies!

Minulla on aivan ihana aviomies! Kannustava, luotettava kuin kallio, rehellinen, ikuinen optimisti joka puhuu ja pussaa ja pitää minua kuin kukkaa kämmenellään. En ole sanonut hänelle mitään näistä päänsisäisistä möröistäni ja peloistani mutta mieheni lukee minua kuin avointa kirjaa.

Eilen sain tämmöisen ison kimpun yllätykseksi kun hän tuli töistä kotiin. :)


5 kommenttia:

 1. Ihana mies tosiaan, sellainen kuin minunkin rakkaani :) Mies joka kuuntelee, näyttää rakkautensa ja pitää huolta on aarre, josta saamme olla onnellisia :)

  Vielä edelliseen postaukseen, minäkin olin huolesta sykkyrällä sen tuhat kertaa raskauteni aikana. Aina kaikki oli kuitenkin hyvin. Ja se mikä sai mieleni aina lähes romahduksen partaalle, on tämä niin ihana-kamala internet! on täältä saanut paljon neuvoja ja apujakin, mutta kyllä myös niin paljon turhaa huolta ja surua! Olenkin yrittänyt jättää täältä neuvojen tai kokemusten hakemisen mihinkään vakavaan asiaan, kun se lähestulkoon aina vain pahentaa oloani. Ja totuushan on, että helpommin ihmiset tulevat tänne keroilemaan niitä omia kauhutarinoitaan, kun niitä jotka ovat menneet onnellisesti :) Joten tilastollisesti lienee paljon enemmän niitä kertomuksia, jotka saavat omankin mielen järkkymään. Jos sinua oikeasti huolettaa, soita neuvolaan. Ne voivat siirtää aikasi aiemmaksi, jos haluat. Voit myös päästä aiemmin ultraan, jos puhut huolistasi. Minäkin pääsin :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja!

  Netti on kyllä vihoviimeinen paikka kun kokemuksia ja kertomuksia on laidasta laitaan. Ja tosiaan, tuntuu että useimmin ne on niitä kauhukertomuksia kuin pelkästään onnellisia tarinoita. Sellaisen mieltä rauhoittavan tiedon löysin (oli sanottu neuvolassa naiselle joka pelkäsi samalla tavalla kuin itsekin nyt) että jos syke on jo kerran varhaisultrassa löydetty niin 90% varmuudella raskaus jatkuu normaalisti. Minulle riittää nyt tuo prosentuaalinen varmuus vaikkei ihan satanen olekaan.

  VastaaPoista
 3. Joo, minullekin sanottiin tuo! Hyvä kun löysit sen, itse en olisi muistanut sitä edes kertoa :) Niin, kyllä se 90 prosenttia on kuitenkin aika hyvä mahdollisuus onnellisesti päättyneeseen raskauteen :))

  VastaaPoista
 4. Katja, on täm vaan niin hermoja raastavaa! Ihan toista kuin teininä kun luuli ja pelkäsi, että jos mies ja nainen on yhdessä "silleen" niin lapsiahan tulee suunnilleen ovista ja ikkunoista. Noh, ei tule ja koko ajan saa olla huolissaan vaikka raskaustesti näyttäisikin plussaa.

  VastaaPoista
 5. Niinpä :( Ei se pelkäksi iloksi tosiaan muutu kun on sen viivan tikkuun saanut. Ja voin sanoa, ei muuten muutu sittenkään kun vauva on syntynyt :P Aina saa olla pelkäämässä et pienelle sattuu jotain, tai jotain muuta yhtä yleishyödyllistä ja voimia kuluttavaa. Ei ole aina helppoa tämä elon tie :/

  VastaaPoista