sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Karmeita hajuja ja oloja!

Jos viikolla panikoinkin sitä että onko kaikki hyvin kun selkeät raskausoireet katosi niin nyt olen niistä taas kärsinyt oikein rankimman kautta. Vaan en valita! Olen voinut todella huonosti, en saa edes nukuttua pahoinvoinnin takia ja ainoa kiinteä mikä menee alas on mehujäätelö, mieluiten Jaffa-appelsiinimehujää. Toinen mikä maistuu on vastapuristettu appelsiinimehu, Luojalle kiitos pari vuotta sitten ostamastani ja kaapissa pölyyntyneestä mehulingosta.

Tänään jouduin ryntäämään ovesta ulos haukkaamaan happea lenkille kun mies alkoi paistamaan itselleen pekonia aamupalaksi. Haju kuvotti minua niin että oksennus nousi kurkkuun, mielestäni paistuva pekoni haisi ihan jollekin mätääntyvälle ruumiille! Ja normaalioloissa rakastan kunnon pekoniaamiaista. Vieläkin kotona tuntuu leijuvan inha haju vaikka olen tuulettanut asuntoa monta kertaa.

Tänään taisi sitten alkaa 9. raskausviikko, jostain raskauskalenterista luin että tällä hetkellä sikiö on noin mansikan kokoinen. Vatsa on tänään tuntunut erityisen turvonneelta, mieskin äsken ihmetteli mahani kokoa että miten se voi jo niin selkeästi pullottaa. Pitäisiköhän vatsan kasvamista alkaa jo dokumentoimaan valokuvilla?

4 kommenttia:

 1. Heheh, noin siinä just monesti käy! :D Mutta "onneksi" voit noin selkeästi pahoin, niin se huojentaa oloasi :) ala ihmeessä, on aivan ihanaa vertailla kuvia raskauden edetessä! Itse nimittäin sitä massun kasvua ei huomaa kuin kuvista :)

  VastaaPoista
 2. Katja, niinhän mua lohduteltiin että tässä käy mutta vaikea se oli sillä hetkellä uskoa kun pelotti niin kovasti. Nyt on onneksi jo parempi mieli ja luotto tulevaan. :)

  Kohta voisin koittaa taiteilla kuvia vatsasta päivän ratoksi.

  VastaaPoista
 3. Pekonin haju = mädäntynyt ruumis. Mainio vertaus! Taitaa tuo yhdeksäs viikko olla juurikin se pahin viikko etomisen suhteen... täällä nimittäin mm. sitä pekonia ollaan pakoiltu viimepäivät :)

  VastaaPoista
 4. Heippa Pikkupaksu! Nyt alkaa onneksi tämä minun 9. viikko olemaan lopuillaan ja eilen olikin jo suht normaali olo. :)

  VastaaPoista