lauantai 16. lokakuuta 2010

Kuinka tulin testanneeksi?

Aloitin siis kolmisen viikkoa sitten masennuslääkityksen joka voi aiheuttaa kaikenlaisia oireita ja tuntemuksia, niinpä en alkuun yhtään ihmetellyt järkyttävää väsymystä, pahoinvointia, närästystä, rintojen arkuutta ja ruokahaluttomuutta. Kaikki nämä oireet löytyy listattuna lääkeinfoon.

Eräänä päivänä vaan mieleeni tupsahti että koskahan kuukautiseni oikein alkaa. Tutkin kalenteria mutta en ole kesän jälkeen merkannut mitään ylös enkä yhtään muistanut koska edelliset kuukautiset olisi ollut (on ollut kuitenkin aina säännöllinen 26-päivän kierto) niin annoin asian olla, olin vain niin väsynyt etten jaksanut miettiä asiaa enempää. Sitten yhtenä päivänä alaselkää ja -mahaa alkoikin tutusti poltella kivusta joka minulla edeltää menkkoja. Mutta mitään ei tullutkaan, ei vuotoa eikä kaikennielevää jomotusta ja kipua?

Mietin muutamana aamuna että tekisin raskaustestin mutta totesin sen olevan kuitenkin turhaa, menkat alkaa kyllä aikanaan. Torstai-aamuna päätin sitten testata, saisinpahan mielenrauhan. Olin joskus aiemmin tilannut ovulaatiotestejä netistä ja paketin kylkiäisenä tuli kaksi digitaalista raskaustestiä, toinen viikkonäytöllä ja toinen ilman. Hapuilin toisen testin käteen kaapista, sen ei-viikkonäytöllisen ja pissasin kuppiin samalla kun lueskelin testin ohjeita. Testitikku kuppiin 20 sekunniksi ja kolmen minuutin päästä tulos on luettavissa.

Kerkesin nostaa alushousut ylös niin testiin rävähtikin sanat Gravid Raskaana! Mitäh?? Tein vielä muutaman jo vanhaksi menneen (08/2010) liuskatestin joihin piirtyi samantien kaksi vahvaa viivaa. Ei voi olla totta??

Perjantai-aamuna eli eilen teinkin sitten sen viikkonäytöllisen testin joka näytti Raskaana 3+ eli hedelmöittymisestä on kulunut yli kolme viikkoa, sen tarkempaa tietoa raskauden kestosta ei tällä hetkellä ole, en pysty kertakaikkiaan yhtään muistamaan koska viimeiset kuukautiset on ollut.

Varasin eilen ajan naistentautien erikoislääkäriasemalle Femedaan alkuraskauden ultraan ja sain ajan ensi viikon keskiviikoksi. Silloin selviää varmaankin tarkempi kesto raskaudelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti