tiistai 19. lokakuuta 2010

Ihonhoitoa

Olen saanut leukaani muutaman ison ja hemmetin kipeän finnin. Äitini sanoo aina että leuan alueella olevat finnit on 'hormonifinnejä' eli johtuu hormoneista ja niin se taitaa olla. Olen yrittänyt ottaa nyt ihoni tarkempaan hoitoon. Pesen kasvoni iltaisin vaahtoavalla kasvojen pesuaineella vaikka en meikkaakaan ja rasvaan pintakuivat kasvoni kosteuttavalla yövoiteella. Finnit onkin onneksi jo hieman kuivumaan päin.

Tämän lisäksi olen ottanut jo nyt tavaksi rasvata vatsani ja kylkeni paksulla ihovoilla suihkun jälkeen. Olen aina ollut todella herkkäihoinen ja varsinkin talvisin kärsin todella kuivasta ihosta mutta usein olen kuitenkin laiminlyönyt kroppaani joten siksi tuntuu mukavalta hieman panostaa itseensä ja vartaloonsa. Olenhan nyt vastuussa myös toisesta elämästä sisälläni.

Huomisen ultra hieman kyllä jännittää ja mietityttää. Onko kaikki hyvin? Jatkuuko raskaus normaalisti, saadaanko me todella kesäkuussa vauva käsivarsillemme? Olen silti yrittänyt pitää mieleni tyynenä, se tapahtuu mitä tapahtuu ja parhaani olen kuitenkin tehnyt.

4 kommenttia:

 1. Nuo raskausajan finnit taitaa olla samanlainen juttu kuin pahoinvointikin: ne vaan kestää sen ajan kuin kestää ja sitten se on ohi. Toivottavasti pääset kuitenkin vähällä! Onnea huomiseen ultraan :)

  VastaaPoista
 2. Apua! Mullehan on tullu kolme kipeää finniä leukaan, vaikka yleensä ei tuu mitään ja viime viikolla oli koko viikon paha olo.

  Aattelin että se on vatsataudin yritystä?!

  Apua.

  Tosin kai se pahoinvointi ois sitten myös tälläki viikolla? KÄäks mikä paniikki?

  VastaaPoista
 3. Hei ChoCo, ei kipeät finnit leuassa toki ole mikään varma raskauden merkki mutta itselleni niitä on nyt kyllä ilmestynyt. :)

  VastaaPoista