maanantai 18. huhtikuuta 2011

100. kirjoitus ja lukija-arvonta!

Kun aloitin tämän blogin pitämisen niin toiveena oli tietenkin saada paikka jossa purkaa ajatuksiaan, tuntemuksiaan ja pelkojaankin. Taustalta löytyy monen vuoden lapsettomuus, syksyllä juuri todettu masennus ja yhtä äkkiä olinkin raskaana vastoin kaikkia odotuksiani, joten tunteet meni todellakin laidasta laitaan.

Olen nauttinut suunnattomasti kirjoittamisesta, pienistä ikävyyksistä huolimatta, ja ennen kaikkea lukijoiden aktiivisuudesta, kommenteista, kannustamisesta ja ihan konkreettisista vinkeistä joiden avulla olen luovinut eteenpäin.

Tämä on siis 100. kirjoitukseni blogiin ja viime viikolla tuli myös tasan 6 kk siitä kun tein elämäni ensimmäisen positiivisen raskaustestin joten tämä on hyvä hetki laittaa pieni arvonta pystyyn teille ihanille lukijoille ja tukijoukoilleni.

Askartelin omin pikku kätösin palkinnoksi oheisen rannekorun.
Voit osallistua arvontaan kommenttiboksissa perjantaihin 22.4. asti kertomalla lyhyesti miksi olet lukenut blogiani, voit myös antaa risuja tai ruusuja jos siltä tuntuu. :)

[edit] Arvonnan meinasin suorittaa ihan perinteisellä nimilappu ylös kulhosta -menetelmällä. Ilmoitan viikonlopun aikana voittajan nimen blogissa ja jos mukana ei ole meiliosoitetta niin pyydän ottamaan yhteyttä minuun korun postittamista varten.

13 kommenttia:

 1. Olen lukenut blogiasi, koska kirjoitat kivasti ja on mukava seurata kuulumisiasi. :)

  VastaaPoista
 2. Mukana :) Ihana koru! Luen blogiasi, odotellaan samoilla viikoilla ja kiva lukea mitä toiselle samanviikkoiselle kuuluu! :)

  VastaaPoista
 3. Voi kuinka kaunis koru! Jos kommenttini on ensimmäinen, ei liene onnetar puolellani, mutta osallistun silti heti etten unohda :)

  Sinun blogiasi aloin lukemaan, koska lapsettomuus ja vauvan odotus ovat sellaisia aiheita, jotka ovat aina jostain syystä minua kiinnostaneet. Huolimatta siitä, että mikä tilanne omassa elämässäni on ollut. Tykästyin tapaasi kirjoittaa ja inhimillisyyteesi. Ja siihen, että keskustelet lukijoidesi kanssa. Kommentit eivät ole vain yksipuolista ajatusten heittelyä ilman kirjoittajan vastauksia niihin :)

  Ihanaa ja hurjaa, että raskautesi on jo niin pitkällä! Tovotaan, että loppu menee hyvin ja synnytys on helppo. Toivotaan, etä saatte terveen pienen syliinne ♥

  VastaaPoista
 4. Omalla kohdallani raskaus on vasta suunnitteluasteella, joten tykkään lukea ajatuksiasi odottamisesta ja käytännön asioista. :)

  VastaaPoista
 5. Oi miten kaunis koru! (Enkä minä edes yleensä pidä sinisestä. :D)

  En enää muista miten löysin blogisi, vai löysitkö sinä ensin minut? Mutta melko alusta asti olen tykännyt blogiasi seurailla, erityisesti koska meidän LA:t on vain muutaman päivän erotuksella toisistaan. Vaikka meidän lähtökohdat esikoisten odotuksiin on varsin erilaiset, on tässä odotusmatkan varrella tullut niin monta yhteensattumaan mm. oireiden suhteen, että sinusta on tullut yksi eniten pitämistäni bloggaajista. Vertaistuki blogissasi (ja omankin blogini kommenteissa) on ollut aivan ihanaa ja korvaamatonta. Pidän myös mutkattomasta kirjoitustyylistäsi ja siitä että vastaat aina kommentteihin.

  Voi kääk, miten me ollaankin jo näin pitkälle edetty raskauksissamme! Kauhistuin viikonloppuna kun tajusin, että laskettuun aikaan on enää yksinumeroinen määrä raskausviikkoja. Aivan hurjaa! :D

  VastaaPoista
 6. Kaveri vinkkasi blogistasi, koska kärsin itsekkin lapsettomuudesta, luen mielelläni lapsettomuusblogeja ja varsinkin jos ne saavat onnellisen "lopun" = odotus alkaa :)

  VastaaPoista
 7. Tykkään lukea raskaus ja vauva blogeja. Tämä blogi tuli jostain (?) esiin ja olen siitä asti lukenut.

  VastaaPoista
 8. Ihana palkinto, joten ehdottomasti osallistun! Tykkään lukea blogiasi tietysti samanlaisen elämäntilanteen takia (vaikka suurimman osan ajasta oletkin ollut minua edellä) ja tietysti myös siksi, kun täällä on jotenkin niin ihana tunnelma :) Tulee hyvä mieli postauksiasi lueskellessa.

  Kaikkea hyvää odotukseen!

  VastaaPoista
 9. Olen lukenut blogiasi kaikessa hiljaisuudessa. :) En itse lapsia ole tekemässä lähivuosiin, mutta kummasti sitä on aika moneenkin raskausblogiin koukuttunut ja jännityksellä teidän taipaleitanne seurannut. :) Kirjoitat mielenkiintoisesti ja hyvin, se varmasti osa syynä siihen, miksi tänne aina palaan. :)

  jenskyn@gmail.com on sähköposti, jos vaikka onnetar kolkuttelisi :)

  VastaaPoista
 10. Pohdin kätilöopintoja, ja sitä kautta olen löytänyt vaikka mitä ihania blogeja. Näistä lapsen saamisen vaikeuksista ja voitoista lukiessani olen saanut ihan uudenlaista näkökulmaa tähänkin osa-alueeseen. Blogisi on ihanan valoisa, ja nuo sivupalkkien piirroshahmot aina kivasti muistuttavat Juuri Tästä Blogista. Minulla on monia samantapaisia aihepiirejä käsitteleviä blogeja kirjanmerkeissä, ja visuaalinen ilme on tärkeä muistuttaja, että kuka on kuka.

  VastaaPoista
 11. olen itsekin raskaana (nyt rv 30+1), joten on kiva seurailla muidenkin samassa tilassa olevien blogia :) olet hieman pidemmällä kuin minä, joten saan täältä aina vähän vihiä mitä tuleman (ehkä) pitää ;) onnea nyt vielä! ihan kohta saat pitää nyyttiä jo sylissä <3

  VastaaPoista
 12. Olen jo aikaisemminkin kertonut kuinka ihan vahingossa aloin lukemaan blogiasi uusien blogien kautta. Olen ollut matkassa mukana koko ajan ja on ollut tosi ihanaa seurata matkaasi äidiksi. :) Aihe ei varsinaisesti kosketa itseäni vielä, mutta olen alkanut ajatella asiaa myös siltä kannalta, ettei sitä lasta välttämättä heti saa, kun haluaisi.

  En tiedä miksi olen aina palannut tätä blogia lukemaan, mutta kyllä tässä jotain maagista tarvitsee olla, koska muuten kyllästyn todella helposti ja lopetan blogin lukemisen.

  VastaaPoista
 13. Kaunis koru! :) Tää halluu kans osallistua.
  Vallan samalla linjalla olen tässä asiassa niin monen muunkin kanssa - siis oma pallomaha on matkassa ja raskausblogit jostain syystä vetävät puoleensa :) Blogiasi on kiva seurata, kun se ei ole liiaksi jatkuvaa ylistyslaulua tai valitusvirttä vaan sopivassa suhteessa molempia (raskaus on mielestäni elämäni tähänastisista asioista ihanin, mutta eivät kaikki päivät vain voi olla hyviä/kivuttomia/kiukuttomia/huolettomia jne..). Myös asioista kirjoittaminen niiden omana itsenään tekee blogistasi kiinnostavan - jotenkin en ollenkaan lähde sellaisen "haihattelu"blogin lukijaksi.

  VastaaPoista