perjantai 8. huhtikuuta 2011

Kotirouvaksi

Aamulla aikaisin menin vielä tavalliseen tapaan töihin, syötiin työkavereiden kanssa yhdessä aamupalaa niinkuin viimeiset 12 vuotta ja juteltiin edellisen illan telkkariohjelmista. Vähän myöhemmin istuttiin tiimin kesken yhteiselle kahville ja tarjosin leipomiani suklaamuffineita.

Kahvilta riensin tapaamaan työpaikkalääkäriä joka kuunteli ymmärtäväisenä huoleni, kirjoitti sairausloman äitiysvapaaseen saakka ja toivotteli oikein hyviä jatkoja.

Nyt istun tässä kotisohvalla, ei ole enää mikään kiire mihinkään. On vain minä ja kaikki aika maailmassa tehdä mitä huvittaa. Paitsi etten voi tehdä mitä huvittaa. Supistelut on pahentunut viime päivinä kovasti ja toissa yönä jo heräsin siihen että meinasin herättää miehenkin kun luulin että nyt tuli lähtö sairaalaan, supistelu oli niin kivuliasta ja alavatsaa poltteli niin ettei vielä koskaan ennen. Onneksi olo helpotti kuitenkin hetken päästä.

Ei tainnut tulla sairausloma yhtään liian aikaisin?

5 kommenttia:

 1. Ei tainnut tosiaan tulla yhtään liian aikaisin saikku! :/ Toivottavasti sen myötä alkaa supistelutkin rauhoittua. Voimia ja ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Toivotaan parasta, että vauva viihtyy vatsassasi vielä vähän aikaa, kunnes on aika syntyä. Itselläni oli takana 15 lapsetonta vuotta.Olimme mieltäneet itsemme jo lapsettomaksi pariskunnaksi. Minulle tehtiin sitten leikkaus, missä munatorvet avattiin. Sen jälkeen syntyi 2 poikaa peräkkäisinä vuosina. Olin 42 v kun nuorin poikani syntyi.
  Ei me kyllä epätoivoisia oltu lasten suhteen, kun niin monet parit hukkaavat elämänsä - "lapsettomuudessa kärvistelyyn"

  VastaaPoista
 3. Nyt on aika kerätä sänkyyn/sohvalle kaikenlaista viihdettä ja pysyä visusti lepoasennossa - näin luulisin... Ja vaikka mulla ei varsinaisesti saikkua ollutkaan (en kyllä ollut töissäkään) niin makoillessa se loppuaika meni enemmän tai vähemmän. Tsemppiä ja hyviä lepohetkiä, niillä voit kerätä voimia siihen kun se ihana käärö sitten saapuu:)

  t. puolen kilon silmäpussit omaava tuore äiti

  VastaaPoista
 4. http://saralle-ihme.blogspot.com/2011/04/you-are-beautiful.html

  VastaaPoista
 5. Kiitos Äni!

  Annu, toivotaan tosiaan parasta! Kovin pitkä on ollut sinun tiesi äidiksi, onneksi kaikki kääntyi lopulta parhain päin. :)

  Pepe, olenkin nyt vain katsellut tallenteita telkkarista ja lueskellut lehtiä sängyssä.

  Ja onnittelut Pepe! <3

  Kiitos Saralle! :D

  VastaaPoista