tiistai 2. marraskuuta 2010

Kaupungilla humputtelemassa

Tein tänään lyhyen kaupunkiretken Kampin kauppakeskukseen ja tarkempi matkan kohde oli äitiysliike Bebes. Löysin eilen netistä heidän sivuiltaan houkuttelevan tuotteen, aamupahoinvointia helpottavan aromaterapiasuihkeen nimeltään Happy Mama Spray ja päätin pistäytyä liikkeessä. Olen aina pitänyt tuoksuista, mieheni tuo minulle melkein aina reissuiltaan hajuveden tuliaiseksi. Sen lisäksi rakastan kaikkia tuoksuvia voiteita ja muita ihonhoitotuotteita joten ajattelin että tuote voisi sopia minulle.kuva Bebesin sivuilta

Sen lisäksi ostin raskaus- ja matkapahoinvointia helpottavat Sea-Band rannekkeet. Laivalla ollessa kärsin usein matkapahoinvoinnista joten nuo rannekkeet käy siihenkin hyvin. Olemme käyneet joka vuosi risteilyllä mieheni ja perheemme kanssa marras-joulukuussa ja toivon pääseväni ristelemään tänäkin vuonna. :)

Apteekista koukkasin vielä Ladyvita Mama -vitamiineja joita aloin käyttämään säännöllisesti heti kun sain tietää olevani raskaana. Satunnaisesti käytin niitä jo yritysaikana koska jostain kuulin että muualla maailmassa neuvotaan jo lasta yrittäviä naisia käyttämään äitiysvitamiineja.


kuva verkkoapteekin sivuilta

[edit 3.11.] kommenteissa vähän lisätietoa tuosta aromaterapiasuihkeesta, en tiedä voiko sitä sittenkään käyttää sisältämänsä inkiväärin takia!

5 kommenttia:

 1. Aika kivalta kuulostaa tuo suihke! Kerro sitten auttoiko mitään. Itsekin pohdin niitä rannekkeita aikanaan, mutta jotenkin uskoin niiden olevan humpuukkia :D Vaikka varmastihan ne auttavat, kun niin moni niitä kehuu :) Nuo vitamiinit onkin hyvä juttu!

  VastaaPoista
 2. Katja, nyt täytyykin ensin perehtyä siihen että voiko tuota suihkettaa käyttää ensinkään! Siskoni sanoi eilen että toivottavasti suihke ei sisällä inkivääriä (jonka aiemmin uskottiin helpottavan raskauspahoinvointia) koska viime vuonna on tullut joku tutkimus että inkivääriä ei saisi käyttää raskaana ollessa ja niinhän tuo suihke sitä sisältää.

  Löysinkin tutkimustuloksen jossa sanottiin että Eviran teettämän asiantuntija-arvioinnin mukaan osa inkiväärin kemiallisista ainesosista saattaa olla haitallisia sikiön kehitykselle ja aiheuttaa muun muassa solukuolemaa!?!

  Pitää selvittää voiko tuota suihketta nyt käyttää vai ei. =/

  VastaaPoista
 3. Aijaa :( Itsekin kuulin odotusaikanani tuosta inkiväärin haitallisesta vaikutuksesta. Ompas kyllä harmi, että sitä on tuossa suihkeessa :( Miksiköhän sitä pitää laittaa tuollaiseenkin tuotteeseen, kun sen haitat tunnetaan? Outoa :(

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa mukavalta blogilta! Jään varmasti seurailemaan miten kaikki sujuu :)

  Tosta inkiväärijutusta: se on haitallista _sisäisesti_ nautittuna. Suihketta laitetaan vähän iholle, eikä se sieltä imeydy verenkiertoon samalla tavalla kuin esim. tablettina käytettävät inkiväärivalmisteet. Voit siis huoletta käyttää sitä :)

  VastaaPoista
 5. huurre, hyvä kun kommentoit asiaa! Unohtui kirjoittaa eilen kun kysyin tätä asiaa neuvolassa ja terkkari sanoi että hän ei ehkä ihollekaan laittaisi, ainakaan suuria määriä, mutta koska minulla pahoinvointi usein ajoittuu iltaan niin kehoitti kokeilemaan sitä tyynyliinalle suihkauttamista jos auttaisi huonoon oloon.

  Ja kiva että tykkäät blogista. :)

  VastaaPoista