lauantai 12. helmikuuta 2011

Pip!

Pieni elonmerkki tännekin blogiin..

Vuosisadan pahin flunssa on kaatanut minut ja pari päivää myöhemmin mieheni vuodepotilaiksi jo viikoksi ja toipuminen on ollut hidasta. Itse sain ensin kotihoito-ohjeeksi vain höyryhengitystä, lepoa ja juoda paljon nesteitä. Näillä konstein olo vaan paheni ja torstaina uuden lääkärikäynnin jälkeen sain antibioottikuurin koska poskiontelotulehdus on mennyt niin pahaksi että se tuskin ilman lääkitystä olisi alkanut parantumaan.

Miehellä kuume pamahti melkein heti 40-asteeseen mutta testien mukaan kyse on vaan viruksesta eikä possunuhasta tai influenssasta. Lääkkeillä miehen kuume laskee jonnekin 37-asteen tuntumaan mutta nousee taas lääkkeen vaikutuksen lakatessa korkealle.

Nirpulla tuntuu kuitenkin kaikki olevan hyvin ja se on tietenkin pääasia. Torstaina kävin ennen lääkäriä neuvolassa ja kuulumiset oli sairastelusta huolimatta hyvät, pissa oli puhdas, verenpaineet hyvät 121/80 ja hemoglobiini edelleen käsittämättömän korkea 139 eli ei onneksi vielä lisäraudan tarvetta vaikka terkkari sanoi että se on erittäin yleistä tässä vaiheessa että hb on laskenut.

Kohdunpohjankorkeus on 19 cm, Nirpun sykkeet 145 ja liikkeet ++. Varasimme samalla aikaa perhevalmennukseen joka alkaa huhtikuun alkupuolella ja pidetään neljänä peräkkäisenä torstaina. Jännää!

4 kommenttia:

  1. Paljon paranemisia täältä! Onneksi Nirppu voi hyvin. Nyt vain kohentelette omat kuntonne kohdilleen.

    VastaaPoista
  2. Täällä alkaa hiljaisuudessa taka-alalta blogia seurannut anonyymi huolestua, toivottavasti tauti ei ole vienyt aivan kaikkia voimia! Jaksamisia, päivitäthän kun taas pystyt!

    VastaaPoista
  3. Itsellä oli kanssa paha ja pitkäkestoinen flunssakausi, onneksi olen sen yli jo päässyt! :) Sanon muuten miehelleni "pip" silloin kun tunnen pipanan potkun! ;) Paranemisia sinne!

    VastaaPoista