keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Osteopaatille käy odottajan tie

Pepen vinkistä tutustuin osteopatia-aiheeseen selkäkipujen helpotuksena ja tutkailin netistä meidän suunnalla toimivien osteopaattien tarjontaa. Jätin eilen soittopyynnön yhteen paikkaan jossa on erikoistuttu nimenomaan odottajien selkäkipuihin ja illalla mukavan kuuloinen nainen soittikin takaisin. Hän on itse kovin varattu seuraavat viikot ilta-aikaan mutta suositteli lämpimästi oppipoikaansa joka on juuri erikoistumassa aiheeseen. Sain ajan perjantaiksi ja odotukset on odottavat ja aika korkealla että saisin tuosta avun. Kiitos vielä Pepelle vinkistä! :)

Särkylääkkeitä otin kuurina viime viikosta lähtien mutta nyt pariin päivään en ole enää lääkettä ottanut koska en huomannut kertakaikkiaan mitään helpotusta kivuissa.

Yöt saan aika hyvin nukuttua kun ystävän vinkistä ostin jo imetystyynyn jonka kanssa saan torpattua itseni kyljelleen aika tukevaan asentoon niin että lantio ja alaselkä on suht suorassa ja liikkumatta. Aamuisiin lonkkakipuihin tuo ei kuitenkaan auta mutta se on kai nyt vaan kestettävä.

Ollaan taas kierrelty kirppiksiä ja huuto.netistä olen ostellut jo kestovaippoja. Esittelen ostoksia kuvien kera kun selkä on vähän parempi että jaksaa työpäivän jälkeen vielä hetken istua paikallaan.

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, että osteopaatista on apua :)

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä, annathan sitten yksityiskohtaisen raportin visiitistäsi:)

    VastaaPoista