maanantai 21. helmikuuta 2011

Täällä edelleen!

Tautia on nyt kestänyt 2,5 viikkoa ja edelleen olen kipeänä. Viime viikon pidin kuitenkin jo aiemmin sovittua talvilomaa vaikka mies maanitteli menemään uudelleen lääkäriin etten tuhlaisi lomapäiviä sairasteluun. Olin kuitenkin sen verran tsemppi (ja lainkuuliainen nössö..) että koska halusin käyttää talviloman kauppoja kiertelemällä mielessäni Nirpun huoneen sisustaminen niin en tohtinut hakea lisää sairaslomaa etten olisi joutunut potemaan huonoa omatuntoa sairaslomalla kaupoissa vellomisesta. Talvilomalla kun voi ihan eri tavalla kierrellä kaupoissa vaikka tauti vielä olikin päällä...

Ollaan päädytty sisustamaan Nirpun huone aika vaaleaksi jossa tehostevärinä pääasiassa limenvihreä ja yhden ison kangastaulun teen kirkkailla väreillä kuvioidusta kankaasta styroksipalalle.

Ollaan tehty paljon muitankin hankintoja, tällä hetkellä meillä on jo:

-ukin rakkaudella tekemä kehto
-yhdistelmävaunut
-turvakaukalo ja isofix-telakka autoon
-kesäpussi turvakaukaloon, saman pussin saa avattuna leikkialustaksi ja niputettuna makuupussiksi
-hoitopöytä ja kaksi hoitoalustaa joista toinen menee kylppäriin pesukoneen päälle
-kylpyamme ja kuminen kylpytuki ammeen pohjalle
-sitteri
-lipasto vauvanvaatteille
-erinäinen määrä bodeja ja potkupukuja sekä noin 20 kpl kestovaippoja

Maha on kasvanut kovasti ja Nirppu liikkuu todella aktiivisesti. Iltaisin suurinta hupia on katsella kuinka masu pomppii ja venyy pienten potkujen ansiosta. Mies kommunikoi hellästi lapsensa kanssa hieromalla mahan päältä saaden hetken päästä vastaukseksi napakan potkun käteensä. :)

8 kommenttia:

  1. Teillä alkaa olla hyvä tilanne hankintojen suhteen :) Meilläkin isi aina metsästi potkuja, se oli ihanaa! Monesti nappula vain rauhottui ja nukahti, kun isin iso lämmin käsi tuntui vatsan läpi :) ♥

    VastaaPoista
  2. pumpulia :)

    Katja, me alettiin tekemään hankintoja vähän isommalti silloin kun mun selkä räsähti koska pelkäsin että jos joudun vaikka vuodepotilaaksi loppuajaksi niin ei kaikki jää sitten miehen harteille. Nyt onneksi selkä on kunnossa mutta ihan kiva kun tärkeimmät hankinnat alkaa olla jo tehty.

    Seruaavaksi tosiaan alan sisustamaan lastenhuonetta. :D

    VastaaPoista
  3. Apua, mikä on kesäpussi turvakaukaloon?? Tarvitaanko mekin sellainen? :O

    Meinasin ensin kirjoittaa, että taidetaan olla samoissa näiden hankintojen kanssa, mutta tarkemmin miettiessä ei meillä taidakaan olla kaikkea näistä. Pinnasänkyä ei olla vielä ostettu, mutta tiedossa on jo mikä halutaan ja mistä sen saa millä hinnalla. Erillistä hoitopöytää meille ei tosin tule, ja amme (jalkoineen) on vielä sekin ostoslistalla. Edelleen on myös auki tuleeko meille lipasto vauvanvaatteille, vai rempataanko vauvahuoneen vaatehuone uuteen uskoon, vai vähän molempia. Vaatetusta löytyy jonkin verran, mutta pahoin pelkään että kriittisimpiä puuttuu kokonaan (esim. yöpuvut, hups). Tästä vaateasiasta avaudunkin enemmän huomenna tai myöhemmin tällä viikolla blogissani. Kestovaipat on ne vielä enemmän ajatuksen asteella (eikä Miehekkeen käännyttäminen ole vielä edes alkanut).
    Jaiks, tulipas sellainen olo, että paaaljon on vielä puuhaa! :D

    Paljon parantavia ajatuksia täältä sinne! Jospa pikkuhiljaa saisit taudin selätettyä.

    VastaaPoista
  4. Ja piti vielä ihastella tuota miehesi ja Nirpun kommunikointia! Awww!! <3

    Meillä Nyytti yleensä hiljenee, jos kesken jumppatuokion laskee käden vatsakummulle. Olipa kyseessä minun tai Miehekkeen käsi.

    VastaaPoista
  5. Äni, sain tuon kesäpussin kylkiäiseksi turvakaukaloon. Se on sellainen ohuehko makuupussityyppinen ratkaisu jossa on valmiit reiät turvavöille. Suojaa siis kaukaloa ja vauvaakin toki jos on vaikka vähän viileää.

    Talviversio on siteen taas joku lämpöpussi jossa vauvan voi laittaa vaikka vaunuihin. Ai niin, onhan meillä se lämpöpussikin jo mutta se ei ole vielä kotona...

    Meillä kun Nirppu jumppaa niin sitä ei pysäytä mikään, innostuu vaan kun tunnustellaan. :)

    VastaaPoista
  6. Enn tiedä käytätkö hirveästi kuvia blogissasi kun olen vasta uusi lukija, mutta olisi kiva nähdä kuvia teidän kaikista tavaroista :)

    VastaaPoista
  7. Tervetuloa lukijaksi Jessika! :)

    Kuvia olen jonkun verran laittanutkin blogiin ja voin toki laittaa näistäkin hankinnoista.

    VastaaPoista