perjantai 25. helmikuuta 2011

Vaatehankintoja kuvina

Vaatteet on pääasiassa hankittu kirpputoreilta, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta joissa merkintä uusi. En muista enää kaikkien kirppisostosten hintoja mutta hintahaarukka on ollut noin 1-4 euroa /kpl.50-senttisiä bodeja euron kpl50-senttisiä puolipotkuhousuja euron kpl


60-senttisiä vaatteita 1-2 euroa kpl


62-senttisiä bodeja ja vakosamettihousut euron kpl
Hauskat kuvat edellisissä bodeissa :)Velourtakki ja -potkupuku 2 euroa kplFroteinen huppari ja kahdet housut 4 euroa yhteensäUusi luomupuuvillainen neuleasu, 70 cm ~12 euroaUusi ohut luomupuuvillainen neuleviltti (kuvassa taiteltu 4-kerroin) ~20 euroaValkoinen 80-senttinen haalari 7 euroa, uusi unipussi 14,95

4 kommenttia:

 1. Hei, miula ois vaikka kuinka pieniä ja hyväkuntoisia vauvanvaatteita. Miten ois, jos vaikka antaisin hyvän tahdo eleenä vaikka pakettina muutaman sinne?
  Laita sähköpostia, jos sattuis kiinnostaan :D

  VastaaPoista
 2. Söpösiä! :) Tosi hauskoja erityisesti nuo valkoisien bodyjen pikkukuvat.

  VastaaPoista
 3. Postauksestasi tuli mieleen, että ensimmäisiä vaatehankintoja tehdessä en ymmärtänyt aina ajatella vaatteiden käytännöllisyyttä. Monet pienet vaatteet jäivät käyttämättä, koska olivat esim. hankalia puettavia tai liian pieniä. Esimerkiksi parhaita bodyja olivat alkuviikkoina kietaisumallit. Myös unipussi on ollut loppujen lopuksi täysin turha - tosin lapsi päätyi nukkumaan omaan kainaloon... Edelleen - lapsen ollessa 5 kk - tuntuvat paidat ja pusakat huonoilta vaatteilta; ne nousevat ikävästi korviin ja lienevät enemmän edukseen istuvan lapsen yllä.

  VastaaPoista
 4. Sini, ihana olet! Mä voisin tehdä hieman inventaariota että mitä kaikkea meiltä jo löytyy niin osaisit varmaan pienen lapsen äitinä sitten kertoa että tarvitsenko vielä jotain?

  Äni, ne oli meidänkin mielestä aivan ylisöpöt! :D

  Anonyymi, olen ostanut myös noita kietaisumallisia bodeja varmaan toistakymmentä kokoa 56-62 cm. Ne on vaan melkeinpä kaikki valkoisia joten en ole niitä pahemmin kuvannut.

  VastaaPoista