perjantai 31. joulukuuta 2010

Onko toiveita blogille ensi vuodeksi?

Olen nauttinut blogin kirjoittamisesta kovastikin ja vähän yllättynytkin kuinka tärkeäksi paikaksi tämä on itselleni muodostunut tässä raskauden maailmaa ihmetellessä. Iso kiitos kuuluu teille kaikille ihanille lukijoille ja kommentojille! Olen saanut niin ihanasti tukea ja kannustusta ja ihan konkreettista apuakin ettei voi kuin ihmetellä tätä yhteisöllisyyttä joka blogimaailmassa vallitsee. :)

Nyt olisinkin vuorostani kysynyt että onko teillä jotakin toiveita mistä haluaisitte lukea? Mihin suuntaan voisin tätä blogiani kehittää? Olisiko mukava nähdä enemmän vaikka jotakin kuvia elämästämme? Mitään liian henkilökohtaista (heh, eikö raskausmaha ole muka kovin henkilökohtainen asia..) ja tarkkaa en halua tänne laittaa tai kirjoittaa josta minut voisi tunnistaa, koska haluan pysyä anonyyminä mutta jotain olisi hauska ehkä kertoa tai esitellä enemmänkin. En ole kyllä mikään mestarikuvaaja joten kuvien laatu ei varmasti tule päätä huimaamaan jos niitä haluaisitte nähdä lisää mutta voin kyllä yrittää parhaani.

Oikein ihanaa uutta vuotta ja onnea vuodelle 2011 kaikille lukijoille!

11 kommenttia:

 1. masukuvat ois kyllä aika hot! :D

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Eksyinpä lueskelemaan blogia jonkun blogilistan kautta, kun itse about samassa tilanteessa, eli vauva masussa. Komppaan kuvia, ne aina elävöittävät blogia! Tsemppiä odotukseen! :)

  VastaaPoista
 4. Ymmärrän hyvin pohdintasi kuvista. Itsekin olen tiedostanut, että kuvista viimeistään minut kyllä tunnistaa (ainakin asianomaiset, esim. joululahjojen antajat) mutta en ole silti halunnut luopua niistä. Vaikka en kyllä itsekään niitä ahkeraan viljele. Ja toivon että minun läheiseni ovat niin rehellisiä, että ilmoittavat jos törmäävät tähän blogiini.

  Masukuvat olisi kivoja, samoin kuvat niistä hankinnoista mitä vauvalle ostatte kiinnostaisi kovin. Niin ja se sun bola-koru! ;)

  VastaaPoista
 5. Sini, kolme masukuvaahan täältä jo löytyykin mutta niissä on toki vielä aika pieni maha. :)

  Omerta, niin mä ajattelin että kuvat olisi varmasti kiva piristys tekstiin. Tsemppiä itsellesikin odotukseen! :D

  VastaaPoista
 6. Äni, kirjoitettiin samaan aikaan! :D

  Mä lupaan petrata kuvien kanssa heti ensi tilassa. Tykkään kyllä itsekin lukea blogeja joissa on kuvitusta. :)

  VastaaPoista
 7. Mielestäni tämä blogi on ollut oikein hyvä näin, tosin kuvat olisi ihan kiva juttu (varsinkin ne masukuvat :)

  Niin ja hieno homma, että siellä lääkärissä kaikki oli ok! :) Kyllä se niin vaan on, että hyvä se on aina varmistaa asia, ainakin oma mieli rauhoittuu kummasti.

  VastaaPoista
 8. Onnellista uuttavuotta teille!

  VastaaPoista
 9. Minäkin tykkään kovin masukuvista. Myös hankinnoista vauvalle olisi kiva lukea. Tosi hieno juttu, että toinen masussa voi oikein hyvin! <3

  Hyvää Uutta Vuotta! Se on vuosi, jolloin teistä tulee vanhempia :) <3

  VastaaPoista
 10. Löysin sattumalta tämän sinun blogin,itselläni on la aika 20.7 eli perästä tullaan, on ollut olo lueskella blogiasi :) Minusta se on aivan hyvän näinkin ..Kovasti onnea vuodelle 2011 <3

  VastaaPoista
 11. Kiitos kaikille kommenteista. Yritän jaksamisen ja kerkeämisen mukaan lisäillä myös kuvia teksteihin. :)

  VastaaPoista