keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Toinen neuvolakäynti

Aamulla taapersin neuvolan terveydenhoitajaa tapaamaan. Mies tuli töistä myöskin mukaan ja tavattiin siellä paikan päällä. Ensin terkka näytti kuinka pissanäytteestä tutkitaan proteiinit ja sokerit (jos ymmärsin oikein?) ja jatkossa saan itse tehdä tuon testauksen ja ilmoittaa vaan terkalle tuloksen. Tänään antamani näyte olikin ihan puhdas.

Paino on pysynyt samana kuin viimeksi vaikka olin aivan varma että nousua olisi jo tapahtunut. Hemoglobiini oli viime kerrasta noussut yhden pykälän 140:een, viimeksi siis 139. Verenpaineet puolestaan oli ihanteellisella tasolla, tänään oli 114/79 ja viimeksi se oli 122/78.

Seuraavaksi kuunneltiin Nirpun sykettä. Terveydenhoitaja varoitteli että syke ei välttämättä heti kuulu ja ettei saa pelästyä jos sitä joutuu vähän aikaa etsimään, se on ihan normaalia varsinkin vielä tässä vaiheessa raskautta. En jostain syystä sitten tohtinut kertoa hankkimastani kotidopplerista. Mutta syke löytyikin heti kun anturi kohtasi ihon, tasainen vahva sydän siellä jumpsutti, syke oli 153.

Seuraava neuvola-aika menikin helmikuun alkuun, 8.2.2011 ja silloin eletään jo 22. raskausviikkoa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti