maanantai 20. joulukuuta 2010

Pahoinvoinnin paluu!

Olen ollut taas iltaisin todella huonovointinen, ihan samalla tavalla kuin alkuraskaudesta. Mikään ei maistu mutta pakko jotain syödä koska nälkäisenä se pahoinvointi vasta iskeekin! Sen lisäksi rinnat on taas aivan järjettömän kipeät. Ystävä vinkkasi hankkimaan imetystopin jossa ei ole kaaritukia niin sitä voi käyttää jo nyt öisin tukea antamassa. Ja se todella toimii, olen saanut nukuttua paljon paremmin kun rinnat ei hierry lakanaan ja eivätkä pompi valtoimenaan ympäriinsä kun vaihdan asentoa. Päivisin käytän normaaleja kaarituellisia liivejäni mutta nekin alkaa jäämään jo vähän pieniksi..

Tänään jouduin pahoinvoinnin takia jäämään bussista pois kotimatkalla ja kauhoin hangesta lunta naamaan ja kaulaan. Oli niin hilkulla ettei laatta lentänyt! Pelkään ja kammoan oksentamista kyllä ehkä eniten maailmassa joten onneksi iltapäivän välipala pysyi kuin pysyikin sisällä. Hengittelin syvään raikasta pakkasilmaa ja pohdin jo että kävelenkö sen 5 km matkan kotiin mutta päädyin sitten hyppäämään toiseen bussiin joka toi kotinurkille.

Iltaisin olen niin väsynyt että nukahdan samantien kun vaan istahdankin sohvalle. Mies on onneksi ollut aivan ihana tuki, ruokkii pahoinvoivaa vaimoaan ja kehuu kuinka ylpeä minusta ja kasvavasta masusta on. <3 Mutta edelleen otan kaikki oireet ihan ilolla vastaan, tämä raskaus on unelmieni täyttymys jota en enää uskonut kokevani enkä malta odottaa että saadaan Nirppu syliimme!
Laitan tähän vielä lisäbonuksena uuden masukuvan, 16. raskausviikko.
Piti vähän editoida kuvaa kun nänni niin rivosti törrötti :D

4 kommenttia:

 1. Voi juku, aika inhottavaa että se palasi vielä :( Jospa se olis vaan semmonen pikavisiitti ja häipyis sit lopullisesti ihan pian! :) Ajatella kuinka pitkällä sun raskaus jo on <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja! :)

  Viikon tätä pahoinvoinnin comebackia on nyt jo kestänyt. Onneksi viimeksi neuvolassa kaikki vaikutti olevan hyvin niin ei tarvitse miettiä johtuuko tuo jostain mitä itse teen.

  VastaaPoista
 3. Voi että miten inhottavaa. :( Mulla ei ole enää oikeastaan ollenkaan etovaa oloa. Paitsi aamuisin hampaita harjatessa meinaa aina vähän lentää! Mutta vain aamuisin, illalla hampaiden harjaus ei tuota mitään refleksejä. Outoa...

  Toivottavasti sullakin alkaa olo helpottaa! Ja sais tuo väsymmys jo meiltä molemmilta väistyä, huh.

  VastaaPoista
 4. Äni, mäkin luulin tuosta pahoinvoinnista jo päässeeni mutta yllätti takavasemmalta. =/

  Väsymys on kyllä jäätävä! En saa iltaisin mitään aikaiseksi ja töissä voisin iltapäivästä ihan hyvin laskea pääni näppäimistölle ja nukahtaa siihen!

  VastaaPoista