keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Hemmottelua tuleville vanhemmille


Lähdemme miehen ja hyvän ystäväpariskunnan kanssa viikonlopuksi kylpylöimään Naantaliin. Meillä oli jokunen aika sitten 1. hääpäivä ja ensi viikolla on meidän tapaamisen vuosipäivä joten on kiva hieman juhlistaa näitä päivämääriä. Ystäväpariskunta meni naimisiin vähän meidän jälkeen joten he viettivät myöskin juuri 1. hääpäiväänsä.

Mikäs sen mukavampaa kuin rentoutua yhdessä hyvien ystävien ja rakkaan kanssa kylpemällä, saunomalla, syömällä hyvin ja ottamalla jotkut ihana hemmotteluhoidot.


Itselleni ja rasittuneille ja hieman jo turvonneillekin jaloilleni varasin jonkun luksushemmottelujalkahoidon. Soitin ja varmistin hoitolasta että hoito sopii myös raskaanaoleville ja hoitaja sanoi että juuri tämä hoito on oikein suosittu odottajilla. Miehelle varasin intialaisen rentoutushoidon jossa hoitolan kuvauksen mukaan niskan, hartian, olkavarsien, päänahan, hiusten ja kasvojen rentoutuskäsittely, energiapisteiden sively hellii väsynyttä oloa.


Kylpylässä on Aasia-teemaviikot ja koska meiltä jäi tämän talven kaukomatka tekemättä niin tuo on varmasti hyvä korvike tekemättä jääneelle reissulle. Päästään silti nauttimaan hemmottelusta ja aasialaisesta ruoasta. Nam!

Kuvat lainattu netistä

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihanalta! Oikein ihania vuosipäiviä teille ja antoisaa reissua! :)

    VastaaPoista
  2. Eh, tuumasin juuri että ehkä mun täytyy yrittää hemmotella tulevaa isää myös hankkimalla itselleni jotkut kivemmat alusvaatteet reissuun mukaan. :D

    VastaaPoista
  3. Voi kuulostaa ihanalta teidän tuleva hemmottelu reissu :)

    VastaaPoista