maanantai 14. maaliskuuta 2011

Lastenhuonetta kuvina


Hoitopöytä huuto.netistä 20 eurolla. Pajukorit Kodin Ykkösestä ja vasemmalla näkyy kestovaippa-astiat joista toinen menee kylppäriin. Taustalla tekemäni kangastaulu, odottaa vielä lopullista seinälle sijoittamista.


Helmi-tädiltä lahjoituksena saatu lipasto ja pieni kulma "tankkaus"-asemaa eli imetysnurkkaus. Nojatuolin edessä on jalkarahi ja takana himmeävaloinen jalkalamppu jotka ei näy kuvassa.Pinnasänky huuto.netistä 35 eurolla. Kuvassa näkyy myös unipussi ja Nirpun isän ostama tiikeripuku, sekin kirpputorilta muistaakseni 3 euroa. :)

Lastenhuoneen lattialle meinasin vielä ostaa Ikeasta limenvihreän karvalankamaton.Tein kehtoon itse reunasuojuksen. Kirppikseltä "pohja" (Ikean pinnsängyn reunasuojus) 2 eurolla ja tilkkupala jäi yli lastenhuoneen seinälle tekemästäni kangastaulusta. Ompelin kankaan putkeksi jonka sisään änkesin tuon varsinaisen reunasuojuksen ja ompelin päät yhteen.Valmis reunasuoja kehdossa. Kehto oli alunperin käsittelemätöntä mäntyä jonka petsasin tummaksi, oikea väri ei ole noin musta kuin kuvassa, luonnossa puun kuviot kuultaa värin alta. Kehto tulee meidän makuuhuoneeseen joka on sisustettu aasialaishenkisesti wengen-värisellä puulla.

6 kommenttia:

 1. Onpa kivan näköistä! Valitsemasi kangas (taulu ja reunasuojus) tuo kivasti pirteyttä. :)
  Vähänkö teillä on kaikki hyvällä mallilla. Meillä vauvanhuoneessa valmiina on edelleen vain matto... Onneksi on ajatuksia, kunhan vain saadaan inspis alkaa touhuamaan ja löydetään haluamamme loputkin kalusteet.

  VastaaPoista
 2. Äni, kangas on muuten ostettu Ikeasta. Meillä alkaa lastenhuone tosiaan olla aika valmis. Innostuin tekemään hankintoja silloin kun selkä alkoi prakaamaan koska pelkäsin että pahimmassa tapauksessa voin joutua sänkypotilaaksi ja vaikka sainkin avun osteopatiasta niin jatkoin huuto.netin pläräämistä ja nyt olen kyllä ihan tyytyväinen että kaikki alkaa olla mallillaan, nämä supistelut joiden takia olen edelleen sairaslomalla estää kuitenkin jonkun verran normaalia elämää joten kiva että ainakin nuo asiat on jo kunnossa. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kehuista Lumia ja pumpulia. :)

  Olen itsekin aika tyytyväinen huoneeseen, nyt kun vielä keksisin mikä olisi järkevin tapa sijoitella huonekalut.. Tuo nykyinen järjestys ei jostain syystä täysin miellytä mun silmää mutta en keksi miten muutenkaan niitä laittaisi.

  VastaaPoista
 4. Huone näyttää suloiselta! :) Ihanan reippaat värit :)

  VastaaPoista