sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Mun sisällä asuu pieni kalliokiipeilijä!

Pari päivää Nirpun liikkeet on tuntunut lähinnä siltä että tyyppi kiipeää ihan tosissaan nahkaa pitkin tuolla sisäpuolella. Välillä tuntemani liikkeet tekee jopa ihan kipeätä kun tuntuu siltä kuin pienet kynnet (heh, en edes tiedä onko sikiöllä jo kynsiä..) raapisi vatsan sisälmystä. Kaupassa jouduin eilen vetäytymään hyllyjen väliin ja pitämään vatsasta kaksin käsin kiinni kun tuntui että nyt sieltä ihan takuulla kaivautuu navan kohdalta joku alien esiin repien nahan riekaleiksi tullessaan.

On kyllä ihana tuntea liikkeitä koko ajan, tietää ainakin että siellä se pieni rakkauspakkaus kasvaa ja kehittyy. Mielenkiinnolla odotamme kyllä jo uuteen elämään tutustumista, minkälainen Nirppu on luonteeltaan? Miltä hän näyttää? Mitä luonteen- tai kasvonpiirteitä hän meiltä perii?

Lastenhuone alkaa olla verhoja ja huonekalujen lopullista sijoittamista vaille valmis joten voisin laittaa muutamia suuntaa-antavia kuvia blogiin jos kiinnostaa?

2 kommenttia:

  1. Ihana pikkuinen :) Minäkin muistan aina sen kuinka meidän sällin mielestä oli hervottoman hauskaa rääkätä äitiä työntämällä jalka kylkiluiden alle (ihan just tuli semmonen olo, et oonko selittänyt tämän jo joskus?!). Varsinkin autoillessa oli mahtavaa, kun yritit istua ja toinen änkää oikein olan takaa pientä kantapäätänsä luiden alle :D Siinä sitten yritit työnnellä varovasti vastaan, ettei ihan henki lähde ;D Tämä kylläkin vasta ihan viimeisillä viikoilla, kun vauva oli jo iso ja voimakas :)

    Ja laita ihmeessä kuvia, minua ainakin kiinnostaisi nähdä! ♥

    VastaaPoista
  2. Katja, pieni jalka kylkiluiden välissä kuulostaa eh.. hauskalta? :D

    VastaaPoista