torstai 24. maaliskuuta 2011

Odotusajan tallentaminen studiokuviksi

Ollaan miehen kanssa puhuttu että halutaan mennä ikuistamaan vauvamahaa johonkin valokuvaamoon muistoja varten. Hakusessa olisikin pääkaupunkiseudulta hyväksi todettu valokuvaaja joka tuollaisia odotusajan kuvauksia tekisi, jos jollain lukijalla olisi vinkata? Olen yrittänyt netistä etsiä sopivaa valokuvaamoa mutta tarjontaa tuntuu olevan aika paljon.

Kiinnostaisi myös kuulla kokemuksia jos joku on käynyt tuollaisessa kuvauksessa? Oletteko ollut tyytyväisiä? Oliko kallista? Onko kuvia jossain esillä kotonanne?

6 kommenttia:

 1. En oikein osaa auttaa, kun asun ihan muualla päin Suomea, mutta Krista Keltanen ottaa iavan taivaallisen upeita kuvia! Ja vasta oli Lastenvaateralli -nimisessä blogissa jokin arvonta, josta voitti jonkun Piritan (?) kuvauksen. Hänkin näyttäisi ottavan upeita kuvia, ainakin lapsista! Nämä kuvaajat eivät ota kuvia vain odotusajasta, mutta ehkäpä he voisivat ikuistaa senkin ajan :) Hinnasta en tiedä..

  VastaaPoista
 2. Löysin juuri blogiisi ja tahdon ilmoittautua uudeksi lukijaksi sekä toivottaa aivan mahdottomasti onnea lopullekin raskausajalle! :)

  Itse postaukseen aiheeseen en valitettavasti osaa antaa vinkkejä...

  VastaaPoista
 3. Katja, kiitos vinkistä. Täytyy tutustua noihin kuvaajiin. :)

  Henu, tervetuloa lukijaksi ja kiitos onnitteluista. <3

  VastaaPoista
 4. Vinkkaan doritsalutskij.fi! Mahtavia kuvia, joitakin odotusajankuvia hänen kuvaamanaan voit katsoa all that i am blogista.

  VastaaPoista
 5. Pakko kommentoida. Joskus löysin jotain reittiä valokuvaajan, joka esitteli kotisivuillaan ihania raskauskuvia ja sitten erilaisia perhe- ym. kuvia. En ole laittanut linkkiä ylös, yritän vähän etsiä, mutta jos ei löydy, niin kannattaa sinunkin googlailla, kyllä niitä on. Voi että kun edes jonkun oikean sanan muistaisin...

  VastaaPoista
 6. Kiitos noistakin vinkeistä. :)

  VastaaPoista