maanantai 17. tammikuuta 2011

Kirpputorihaukka liikenteessä

Kävin taas sunnuntai-aamulla kiertelemässä parit kirpputorit ja sain houkuteltua siskoni mukaan. Sainkin kolmen lapsen äidiltä hyviä vinkkejä mitä kannattaa ostaa minkäkin kokoisena ja mitä tulee esim äitiyspakkauksen mukana.Body- ja yöpukusaalis, vasemmalla 62 cm (1 €), keskellä 60 cm (1 €) ja oikealla 74 cm (0,50 €)

Kevyttoppapuku 70 cm (3 €) ja parit sukat 0,10 € /pari

Pinnasängyn reunasuojus 3 € ja pussilakana 1 €

Tikru-hoitolaukku 6 €

8 kommenttia:

 1. ootko ajatellut kun ostat sinistä että jos tuleekin tyttö?

  VastaaPoista
 2. Olen ajatellut ja tulin siihen tulokseen että tytölle voin laittaa ihan hyvin vaaleansinistä mutta pojalle en kyllä laittaisi vaaleanpunaista.

  Ja siskonikin sanoi että nuohan on ihan murto-osa vaatteista joita vauva tulee käyttämään että kyllä sitä pinkkiä tulee varmasti ihan tarpeeksi jos onkin tyttö. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania pieniä vaatteita :) Ja hyvään hintaan. Meillä oli muuten ihan sama periaate! Ja oikeastaan vielä laveampikin, kyllä meidän sällillä on ollut ja on vieläkin vaaleanpunaisiakin vaatteita :D

  VastaaPoista
 4. Minäkin esikoisen vauva-aikana jollain tasolla jopa pyrin pukemaan tyttöni kaikkiin ei-tyttömäisiin väreihin. Nyt 3-vuotiaana on meneillään vaaleanpunainen-kausi (siis tytöllä) jotenaikapaljon on sitten sitä väriä kaapissa... :)

  VastaaPoista
 5. Katja, voisin kuvitella laittavani pojalle vaaleanpunaista jos sitä olisi jossain selkeästi poikamaisessa vaatteessa mutta mitään v.punaisia vaikka potkupukuja en näkisi pojalle pukevani. :D

  Maiu, siskollani esikoinen on tyttö ja kaksi nuorempaa poikia ja tosiaan, voi sitä vaaleanpunaisen ja pinkin määrää! Tulee vielä äidille yliannostus. Heh!

  VastaaPoista
 6. Kylläpä olivatkin edullisia ostoksia! Ja suloisia :) Tulen ehdottomasti itsekin hyödyntämään paljon kirpputoreja, siinä säästää selvää rahaa.

  VastaaPoista
 7. Verona, mä olin ihan kauhuissani eilen kun raskaana oleva ystävä kertoi ostaneensa tulevalle lapselle kaiken uutena. Mä en näe tossa mitään järkeä, ennemmin säästän nekin rahat siihen että voin olla pidempään kotona kun käytettynä saa kuitenkin niin hyvää tavaraa hankittua.

  VastaaPoista
 8. Mä ostan nykyään Emilile kaiken uutena, vihaan käytettyjä vaatteita..niissä on nukkaa, ja on niin käytetyn näköisiä.
  joskus ostan kirjoja tai leluja käytettyinä.

  VastaaPoista