keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Rakenneultran kuulumiset

Rakenneultrassa kaikki hyvin! Nirppu on aktiivinen pieni ihmisenalku ja kätilö kehui kovasti että on hyvä merkki jos sikiö liikkuu paljon, se kertoo yleensä että on terve kun jaksaa kasvamisen lisäksi myös olla aktiivinen. Kätilö otti eri mittoja, reisiluusta, käsivarsista, kallosta ja selitti koko ajan mitä teki ja näki. Sydämessä oli neljä kammiota kuten kuuluukin, suonissa virtaukset oli kohdallaan ja pieni sydän sykki vahvasti. Kallokin oli mallillaan, silmät, leuka ja nenä. Vähän aikaa kätilö joutui metsästämään profiilia kasvoista koska Nirppu oli niin reipas liikkeissään ja viuhtoi käsiä naaman edessä. Napanuorassa virtaukset oli myöskin hyvät ja istukka oli hyvässä paikassa takana.

Kätilö kysyi halutaanko tietää sukupuoli, koska hän sen selvästi näki mutta päädyttiin siihen että odotetaan jännityksellä tietoa synnytykseen saakka ja jatketaan veikkailuja.

Oli kiva kokemus taas, vaikka kätilö oli eri kuin viimeksi niin tämäkin oli todella ihana, lämminhenkinen ja puhelias nainen. Jäi hyvä fiilis käynnistä.

Meille tulee vauva!

Parit tavarat jäi mun haaviin kun kipaistiin pikaisesti läheisellä itsepalvelukirppiksellä.Tähtibody 62 cm (1 €)

Kahdet puolipotkuhousut 56 cm (1 € ja 1,5 €)

Kaksi ruoka/kuolalappua (0,50 € kpl) ja kylpykirja (0,80 €)

4 kommenttia:

 1. Kiva että teille sattui noin ihana ultraaja! :) Olen kauhulla lueskellut muutamia muita kokemuksia keskustelupalstalta. Meidän vuoro onkin huomenna, hui! :D

  Ihanalta kuulostaa, että Nirppu voi hyvin ja jaksaa temmeltääkin! Ja toi tähitbody on aivan ylisöpö. Ah ja voih! <3

  VastaaPoista
 2. Äni, oli ihana nähdä tyyppi taas ruudulla. Kauheastihan se oli taas kasvanut ja näyttää jo ihan ihmiseltä! :D

  Meinasitteko te mennä siihen 4D-ultraan? Meillä ollut pohdinnassa mutta ei olla vielä varmoja, toisaalta vähän turhaa kun eiliset kuulumiset oli niin hyviä mutta toisaalta kiehtoisi nähdä niin selkeitä kuvia odottamastaan vauvasta. Vaikeeta..

  VastaaPoista
 3. Hei

  Olen uusi äiti, minä olen 16 +3, rakastan blogiasi. Lähetän lämpimät terveiset Meksikosta.

  VastaaPoista
 4. Pohdittiin juuri tänään rakenneultran jälkeen tuota 4D ultraa. Ei varmaan mennä, kun on meidän mielestä vähän turhan kallista lystiä pelkästä halusta nähdä vauva, kun kerta ei ole mikään vialla... Tosin jos rahaa olis, niin varmaan mentäis! :D

  Koitan tänään kirjoitella omaan blogiini meidän ultrakuulumiset. ;)

  VastaaPoista