torstai 20. tammikuuta 2011

Tyttö vai poika

Me olemme päättäneet että emme selvitä Nirpun sukupuolta ennakkoon vaan haluamme säilyttää jännityksen syntymään saakka. On kuitenkin hauska arvuutella ihmisten kanssa sukupuolta. Ja jos sukupuoli nyt vaikka ensi viikon rakenneultrassa vahingossa selviäisi niin ei se toki mikään suuri vahinko olisi.

Itse olen nähnyt unta (näen paljon enneunia joista suurin osa yleensä toteutuu) että saamme tyttövauvan. Mies taas on aivan varma että näki niskapoimu-ultrassa pienen pilin eli poikaa veikkaa. Monesti olen kyllä kuullut että äiti vaan jotenkin tietäisi kumpaa odottaa.

Sen lisäksi meille on veikattu poikaa siitä syystä että vatsani alkoi näkymään niin alkuvaiheessa. Nyt on veikattu työporukassa tyttöä koska vatsa on edestä päin levinnyt lantiolle. Ja sikiön korkeiden sykkeiden perusteella on myös veikattu tyttöä.

Minulla on suvussa melko tasaisesti tyttö- ja poikalapsia mutta miehen suvussa on yhtä tyttöserkkua lukuunottamatta saatu vain poikia.

Oletko sinä ottanut ennakkoon selvää sukupuolesta tai onko oma veikkaus osunut oikeaan?

8 kommenttia:

 1. Meillä oltiin kaikki aivan varmoja, että tyttö tulee. Jopa mun kosmetologi oli varma että tyttö se on. Anoppi oli mm. ostanut jo prinsessasängyn prinsessoineen (inhoan prinsessoja!). Rakenneultrassa saatiin 100% poikatieto :) Anoppi joutui antamaan prinsessasängyn pois ;)

  VastaaPoista
 2. Me ei olla vielä päätetty halutaanko tietää. Jännä on kyllä pohtia näitä oloja. Itselläni on ollut erityisesti joulun alla hyvin vahva poikaolo, aivan ilman mitään todisteita tai edes kansanperinteitä suuntaan tai toiseen. Tuntui vain siltä. Nyt tuo tunne on vähän laimentunut, mutta ei ole silti tullut tyttöoloakaan. Nyt on siis vain vauvaolo. ;D

  VastaaPoista
 3. Voi eiiii kirjoitin äsken pitkän kommentin ja sen häipy :D
  Kerroin siinä, että me ollaan niin uteliaita että haluttiin ottaa lapsen sukupuoli selville etukäteen. Mulla oli ennen rakenneultraa varma olo siitä, että odotan poikaa mutta tytöksi sanottiin ja pari kertaa sen jälkeenki on sanottu että tyttö on :) Nyt on rv. 40+6 niin kohta totuus paljastuu :D
  Tuohon edelliseen postaukseen kommentoin, että mä en tienny että maitoa voi tulla "etukäteen".. Olin yks yö nukkumassa, ku heräsin siihen että sänky on märkä ja pomppasin pystyyn, luulin että kissa oli pissannut sänkyyn :D Sitten hämmästyin ku huomasin että yöpaita on tissestä ihan märkä, ja pienen haistelututkimksen jälkeen huomasin, että kyse ei ole pissasta.. Hämmästyin vielä enemmän ja aamulla googlasin asian, jossa selvis että on kyse maidosta. Oli aika epätodellinen olo, kun huomasi että omasta kehosta tulee maitoa :D Siitä lähtien sitä on alkanut tulla päivittäin, tai itse asiassa joka yö.. Päivällä ei juurikaan tule :) Mulla tuli eka kerran siis about rv32..

  VastaaPoista
 4. Me haluttiin selvittää sukupuoli rakenneultrassa. Esikoista odottaessani olin varma, että poika tulee. Ja poika tuli. :) Tätä toista odottaessani mulla oli taas poikaolo rakenneultraan asti, mutta tyttö syntyi. Että se niistä oloista mun kohdallani. :D

  VastaaPoista
 5. Mulla oli ihan sellainen olo etukäteen, että on tyttö ja poika (kun kerran kaksoset tulossa), mutta niin vain rakenneultrassa melkoisen selvästi paljastuivat kahdeksi pojaksi. Me saatiin aika paljon vaatteita kavereiltani ennen tietoa mitä tulee, joten yritettiin valita pois kaikki pinkit yms. selkeästi tyttöjen vaatteet. Onneksi!

  VastaaPoista
 6. Me saatiin tietää jo rv 13 ultrassa, että molemmat masuasukit on 100% varmuudella poikia. Käytiin lääkärillä, joka oli ihan perehtynyt näihin asioihin ja oli näkemästään täysin varma. Ja poikiahan ne sitten olikin. Mutta eipä kerennyt mitään oloja tulemaan.. :)
  Tässä raskaudessa taas käytiin siinä aiemmin mainitsemassani istukkatutkimuksessa ja oltiin miehen kanssa jo sitä ennen varmoja, että poika tämäkin. Ja näinhän siinä tutkimuksessa kävi ilmi :) Eli meillä on pian mukava lauma poikia :D

  VastaaPoista
 7. Kiva lukea näitä teidän tarinoita. :)

  Mun äiti sanoi tänään että hänellä on usein vahva ennakkoaavistus jos lähipiiriin tai työporukkaan syntyy lapsia että kumpia ovat mutta minusta ei ole tullut kuulemma mitään tuntemuksia. Olisikonhan liian läheinen sitten?

  VastaaPoista
 8. Meillä ei rakenneultrassa näkynyt sukupuoli mutta itsellä oli hyvin vahva poikaolo! Tyttöhän se sieltä tuli<3

  VastaaPoista