maanantai 24. tammikuuta 2011

Tärkeiden päivämäärien listaan muistiin

Mies tunsi eilen lapsensa ensimmäisen potkun kädellään mahan päältä. Oli aika herkkä ja liikuttava hetki. Miehen silmistä paistoi hämmästys ja rakkaus. Itkin.

Raskausviikolla 20+1

6 kommenttia:

 1. Voi<3 meillä ei oo vielä tuntenut, ei oo tainnut olla tarpeeksi aikaa kokeilla, eikä ole käynyt niin hyvää tuuria et olis justiinsa kokeillessa potkinut sopivassa kulmassa:) Sitä odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Äni <3

  Aaamu, meillä Nirpun aktiivisin aika taitaa olla silloin kun olen ollut koko päivän liikkeellä ja pitkän päivän jälkeen oikaisen jalkani sohvalla tai sängyllä.

  Tuo oli samanlainen tilanne kun illalla kävin sängylle makaamaan, nostin jalat 90-asteen kulmaan tyynypinon päälle ja vaan rentouduin, silloin tyyppi aloitti sen päiväiset kuviokelluntaliikkeet että huusin miestä kokeilemaan josko liikkeet tuntuisi jo hänellekin. Ja tuntuihan ne. :)

  VastaaPoista
 3. Hih, meillä on siitä outo beibi, että ainakin toistaiseks potkii enemmän kun oon liikkeessä:D Toki levossakin kun olen niin liikkuu jonkin verran, mut mitä enemmän esim.töissä vietän aikaa jaloillani ja kävellen, sitä kovempia potkuja tulee...Oliskohan tää joku ennus lapsen luonteesta:) Tykkää sohvaperunailusta!

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanaa! Muistan tuon hetken kuin eilisen <3

  VastaaPoista
 5. Aaamu, eilen illalla makasin sängyllä ja katselin kun vatsasta oikein näki kuinka siellä harjoiteltiin potkuja, tunsin tömähdyksen ja näin oikein kuinka nahka nousi kuprulle. :D

  Katja <3

  VastaaPoista