keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Skräppäys on hauskaa puuhaa!

Ystävän vinkistä aloin tekemään Nirpulle omaa leikekirjaa odotus- ja vauva-ajasta. Ja sepäs vasta onkin koukuttavaa puuhaa! Kävin ostamassa paikallisesta askarteluliikkeestä kierrevihkon, vihkollisen kuviollisia papereita, silkkunauhoja, nappeja, rusetteja, tarra-arkkeja ja liimaa ja sitten eikun hommiin. :)

A4:sen kokoisen kierrevihkon kansi on hauska tuplakansi jossa päällimmäisessä kannessa on keskellä neliskulmainen reikä ja siihen reiän kohtaan ajattelin kirjailla Nirpun kastenimen sitten kun sen aika on. Ensimmäiselle sivulle tulee päivämäärän lisäksi kuva elämäni ensimmäisestä raskaustestissä jossa ruudussa lukee 'Gravid Raskaana'. Toiselle sivulle jo askartelin ensimmäisen ultrakuvan, kehystin kuvan kuviollisella paperilla, liimailin rusetteja, perhostarroja, sydämiä ja kuvan yläpuolelle liimasin Vauva-lehdestä ottamani tekstin "ihana yllätys!"

Tuossa hommassa jos missä mieli kyllä lepää! Oon ihan koukussa jo.

Tänään iltapäivästä on vihdoin rakenneultra, kevyesti jännittää mutta silleen hyvällä tavalla.

3 kommenttia:

 1. Skräppäily tosiaan on hauskaa! Itsellä on sellainen samanlainen kierrekirja jossa reikä kannessa! Siihen olen aloittanut kokoamaan hääalbumia, mutta skräppäily vaatii aikaa ja nyt on tuntunut ettei ole aikaa. Ehkä sitten kun äippäloma alkaa, on aikaa näpertää kun ei voi enää kaikkea normaali asioita välttämättä tehdä!

  VastaaPoista
 2. Minäkin tykkään siitä hommasta ihan hirveän paljon! Sällille on useampikin kirja tulossa, mutta en vain enää tahdo löytä aikaa siihen :/

  Onnea ultraan! Rakenneultra on ihana kokemus, ainakin meistä oli :)

  VastaaPoista
 3. Enna, aikaa tuo tosiaan vaatii, ja tilaa! Keittiö on täysin vallattu nyt mun touhuiihn. ;)

  Katja, noista jää kivoja muistoja sitten mitä voi lapsen kanssa lueskella. :)

  Rakenneultran kuulumisia jo laitoinkin uuteen kirjoitukseen. <3

  VastaaPoista