lauantai 8. tammikuuta 2011

Ostoksia

Terveiset kylpylästä! Oli ihana miniloma ihanan miehen kanssa.

Edellisen postauksen uima-asuongelmaan löytyikin ratkaisu kotoa. Lähtöä tehdessä tutkin bikinilaatikkoani (jooh, uskokaa tai älkää mutta mulla on iso laatikkollinen erilaisia bikineitä..) löysin viime kesänä ostamani ja täysin unohtamani kivan valkopohjaisen puna-kultakukallisen bikinitopin jonka pakkasin mukaan. Se peitti kivasti masua niin en tuntenut oloani täysin alastomaksi uimassa.

Mutta niitä hankintoja. Kallein hankinta reissun päällä oli automaattivaihteinen farmari-Audi! Heh.. Vaihdettiin siis pieni city-Toyota kerralla isommaksi. Toinen hankinta autoiluun liittyen oli Clippasafen turvavyönalentaja. Ajan aika paljon autoa ja olen jo jonkun aika kaivannut tuollaista vekotinta ettei tarvitse itse kädellä pitää turvavyötä pois vatsan päältä. Huomasin että aina autolla ajamisen jälkeen vatsaa kiristeli ja vihloi ja paikallistin ongelmaksi tuon turvavyön. Nyt ei tarvitse huolehtia siitä että missä vyö menee kun alentaja ohjaa vyön kulkemaan mahan ali enemmän reisiän päältä.

Kolmas hankinta oli Anitan raskaustukivyö. Olen jo ostanut huuto.netistä lantiolle tulevan alaselkäongelmaisten tukivyön mutta vyö on aika kohlo käyttää. Ei mene nätisti vaatteiden alle muotonsa, kokonsa ja kiinnityskohdan takia ja vaatteiden päällä ei ole mikään maailman nätein käyttää. Tokihan alan sitäkin tukea käyttämään, ulkonäöllisistä seikoista viis, jos tuo kevyempi tukivyö ei anna tarvittavaa tukea mutta kokeilen ensin tuota kevyempaa vaihtoehtoa. Ehkä lenkillä ja ulkoillessa voisin käyttää tuota järeämpää tukea koska takin alta se ei tosiaankaan erotu.

Tein vielä pari hankintaa, yhdessä aiemmassa postauksen kommentissa vinkattua Lansinoh nännirasvaa ja hauskan hierontakäsineen jossa pieniä metallikuulia jotka liukuu kevyesti iholla. Pääsee mies hieromaan vaimonsa hartiota väsyttämättä omia sormiaan.

En tiedä mitä tein väärin mutta en saanut kuvia lisättyä tähän tekstiin, antoi vaan koko ajan herjan jostain virheellisesti koodista. Ihan samalla tavalla yritin lisätä kuvia kuin aiemminkin. Pitääkin olla tämmöinen tietoteknisesti tumpula. =(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti