torstai 13. tammikuuta 2011

Väsymystä, stressiä ja supistelua

Olen ollut aivan tolkuttoman väsynyt tällä viikolla. Töissä on ollut viime päivät todella stressaavaa ja illat menee torkkuessa päänsärkyisenä. Valveillaoloajan olen murehtinut työasioita ja se kostautuu heti supisteluna. Nyt tilanne onneksi laukesi ja tuntuu että on ihan helpompi hengittää. Huomaan vanhan tutun ahdistuksen hiipivän heti kun tulee tilanne jota en omalla toiminnallani pysty hallitsemaan.

Olin niin stressissä monta päivää että en kaikesta keskittymisestä (jota ei kyllä paljon löytynyt) huolimatta pystynyt yhtään tuntemaan Nirpun liikkeitäkään mutta onneksi tänään kun tilanne on rauhoittunut olen taas tuntenut tutut muksahdukset ja muljahdukset pitkin päivää. Piti eilen kuunnella sydänääniäkin dopplerilla kun pelkäsin että olin murehtinut lapseni hengiltä.

Ei tämmöistä stressiä enää koskaan. Kiitos.

Oheisen valokuvakehyksen ostin muutama viikko sitten kirpputorilta eurolla.

4 kommenttia:

 1. Voi ei, toivottavasti saat vähennettyä stressiä (joko kohdetta tai itse omaa mielialaa). :( Tiedän miten paljon stressi tässä tilassa väsyttää, koska kävin opinnoissani ja työssäni sellaisen mankelin läpi marras-joulukuussa, että en ikinä... Sulle toivon vähän nopeampaa helpotusta, enkä viikkokausien inhottavaa oloa! :)

  PS. Ihania ostoksia edellisessä postauksessa! Jänniä nuo poikamaiset ja tyttömäiset vaatteet. Mieheke on kommentoinut omia hankintojani, että oavt aika poikamaisia. Sanoinkin hänelle, että taidan olla kaksinaismoralisti (ilmaistaanko se noin??) kun voisin hyvin pukea tytölle "poikavärejä" eli vihreää ja sinistä ja vaikkapa traktoreita! Mutta pojalle en voisi kuvitella vaaleanpunaista, kukkia ja keijukaisia. En edes vauvana. Kappas mikä ennakkoluulo itsestäni paljastuikaan. :O
  :D

  VastaaPoista
 2. Niin, ja ihana uusi pohja ja banneri! :)

  VastaaPoista
 3. Ensimmäistä kertaa eksyin blogiisi.
  Onnea pienestä Nirpusta ja onnea loppuodotukseen!

  Supisteluja tulin kommentoimaan. Itselläni ensimmäisessä (kolmesta) raskaudessa alkoi supistelemaan samoilla viikoilla kun sinulla. Neuvolasta laittoivat strepto-b kokeeseen joka oli positiivinen. Söin siihen antibiootti kuurin ja supistelu helpotti. Suosittelen kysymään asiasta neuvolassa jos ei siitä ole vielä ollut puhetta.
  Kaikissa kolmessa minulla on tuo todettu ja antibiootit syöty viimeistään salissa eikä siitä ole sen kummemmin haittaa ollut.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Äni! Työstressi on onneksi hieman hellittänyt ja sovittiin esimiehen kanssa että pidän hyvin matalaa kynnystä mennä kertomaan jos en selviä tai tulee ahdistusta. Onneksi pomo (nuori menevä sinkkunainen) ymmärsi että tämä raskaus menee nyt kaiken edelle.

  Maisa, tervetuloa lukemaan uudestaankin. :) Perjantaina aamulla kävinkin labrassa neuvolan lähetteellä testeissä ja pikatestin tulokset tulee maanantaina.

  VastaaPoista