torstai 21. lokakuuta 2010

Vanhemmille kertominen

Olimme sopineet että jos ultrakuulumiset on hyviä niin käymme tekemässä kierroksen minun vanhempien ja miehen äidin luona. Ensin menimme minun vanhempien luokse. Yritin soittaa äidille että piipahdamme kylään mutta hänellä oli puhelin koko ajan varattu, tiesin kuitenkin että ovat melko varmasti kotona. Ja onneksi asuvat ihan lähellä meitä. Siellä oltiinkin kotona mutta äidin puhelu vaan venyi ja venyi. Lopulta puhelu onneksi päättyi ja saatiin kerrottua asiamme että jos hyvin käy niin meitä on kesäkuussa kolme.

Vanhemmat ottivat uutisen todella suurella ilolla vastaan, halailtiin ja kyynelehdittiin siinä tovi ja me kerrottiin miten tässä tilanteessa nyt ollaan ja näytettiin saamiamme ultrakuvia jotka isäni mielestä, kaikella rakkaudella, muistuttaa lähinnä jotain avaruusoliota. Äiti keitti kahvit ja he ottivat mieheni kanssa kahvin seuraksi konjakkitujut juhlan kunniaksi.

Seuraavaksi mentiin miehen ädin luokse, miehen isä on valitettavasti menehtynyt pari vuotta sitten. Anoppi otti uutisen vastaan iloisena yllätyksenä, hän kun ei tiedä mitään meidän lapsettomuushistoriasta toisin kuin minun vanhempani. Anoppi kertoi minkälainen lapsi mies on ollut ja oli kiva jutella aiheesta hänen kanssaan.

Illalla äitini vielä soitti ja kertoi että olivat laittaneet isän kanssa kuohuviinipullon pakkaseen ja juoneet tulevan perheenlisäyksen kunniaksi koko pullon! Keskellä viikkoa!

Nyt siis meille tärkeät ihmiset tietävät asian ja voin rauhassa keskittyä vatsan kasvatteluun. Ystäville ja muille sukulaisille aiomme kertoa vasta kun ensimmäinen kolmannes on onnellisesti ohi.

3 kommenttia:

  1. Hihii, minunkin vanhempani ottivat keskellä viikkoa vauvauutisen kunniaksi konjakit ja sampanjat.. :D Hauskinta oli ehkä se, että äiti (jolle siis ensimmäisenä kerroin, kun kotona sattui olemaan) vei ko. pullot isän työpaikalle ja siellä kertoi uutisen.... Siihen loppui työnteko siltä päivältä :D

    VastaaPoista
  2. Kiva että nyt onnistuu kommentointi kaikilla! Pyysin Jiitä välittämään tämän pyynnön sinulle. Löysin blogisi viime viikolla ja innostuin: Mennään melkein samoilla viikoilla! Tosin me ei olla käyty vielä ultrassa ati edes neuvolassa, mutta vau.fi:n laskurin mukaan meidän pienokaisen LA olisi 15.6. Meillä on ensimmäinen neuvola 1.11. ja sen jälkeen kerrotaan molempien vanhemmille.

    Ihanaa että teillä toi ultrakäynti meni hyvin ja aivan mahtavaa että vanhempanne ovat noin innoissaan tulokkaasta!

    VastaaPoista
  3. mahansa vanki, hyvähän se on niiden juoda kuohuviiniä ja muita juhlaan kuuluvia alkoholijuomia jotka siihen pystyy! :D Itse join vanhempieni luona vaan lasin maitoa (kahvi närästää tällä hetkellä) ja maitolasin "avecina" Domino-keksin, hih.

    Äni, hyvä kun huomasit että muutin kommentti-asetuksia. Minun piti kirjoittaa siitä bloggauksen perään huomautus mutta sitten se unohtuikin. Alkaa ilmeisesti jo joku raskausdementia vaivaamaan. :)

    Mennään tosiaan sinun kanssa aika samoilla viikoilla, pitääkin tutustua tarkemmin blogiisi. Vertaistukihan on tämän bloggauksen parasta antia!

    VastaaPoista