sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Kärryt Nirpulle


Kuva lainattu netistä

Ostin tällä viikolla siskoltani hänen nuorimmaisen vanhat 3-renkaiset yhdistelmävaunut kun halvalla sain. Muussa tapauksessa en olisi missään nimessä halunnut vielä ostaa mitään vauvatarvikkeita mutta kauppa se on joka kannattaa. Yritän päästä taikauskostani yli tässä kohtaa ja miettiä vaan säästämiäni rahoja.

Vaunut on merkiltään minulle ennestään tuntematon ABC Desing mutta sisko kehui että oli tykännyt käyttää vaunuja. Vaunut saa aika pieneksi kasaan ja ovat kevyet ohjata, olen itsekin siskon pienokaista niissä kärrännyt. Vaunuissa on mielestäni hyvää isot renkaat, eturengas on kääntyvä ja sen saa myös kiinnitettyä pysymään paikallaan, istuinosan saa käännettyä molempiin suuntiin eli lapsia joko on kasvot eteenpäin tai sitten selkä menosuuntaan. Ratasosa sopii myös Maxi Cosin turvakaukalon kanssa yhteen joten esmes kauppareissuille voi ottaa vaan ratasosan mukaan ja heittää kaukalo niihin kiinni, ei tarvitse ottaa koko vaunulaitosta mukaan.

Eilen alkoi 13. raskausviikko joten sen puolesta voin nyt huokaista helpotuksesta, Vau.fi:n raskauslaskuri lupaa että keskenmenon riski pieneni eilen ja neuvolasta samaani odottajan opas kertoo että nyt on jo erittäin todennäköistä, että pieni elämä, jota kannan sisälläni tulee näkemään päivänvalon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti