sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Nirpun kuuntelua kotidopplerilla

Tänään alkavan 12. raskausviikon kunniaksi päätin kokeilla hieman pitkäjänteisemmin huuto.netistä ostamaani kotidoppleria ja se tosiaan kannatti. Hetken etsimisen jälkeen kuulin vienon viuhviuhviuh -äänen ihan alavatsalta, melkein häpykarvojen tuntumasta. Huikkasin tulevan isänkin kuuntelemaan ihmettä!

Meidän vauva! Ihan kurkkua kuristaa kuinka onnellisia me ollaan. <3

Tänään kävin myös ostamassa töihin vähän päällepantavaa. Vanhat farkut ei mahdu jalkaan eikä töihin voi pukukoodin mukaan oikein mennä verkkareissa tai pitkiksissäkään, joissa olen kotona heilunut, joten ostin kahdet äitiyshousut, toiset mustat perus suorat housut ja toiset tummat, melkein mustat farkut. Näiden lisäksi on ne aiemmin kirppikseltä ostamani harmaat pillit äitiysfarkut. Yläosaksi ostin tumman luumun värisen äitiys-kauluspaidan. Yläosia minulla on onneksi muitakin jotka menee, pitkiä neuleita, neuletakkeja ja tunikoita lähinnä.

Vaateostosten lisäksi ostin kaapin täydeltä eväitä ja välipaloja töihin vietäväksi, en tosiaankaan halua olla huonovointinen töissä kun en pääse siellä mihinkään lepäämäänkään. Pitää sitten vaan livahtaa röökiporukan vanavedessä pihalle haukkaamaan happea jos tulee kovin paha olo. Ei tietenkään imemään nikotiininkyllästämää ilmaa keuhkoihin vaan ihan raikasta meri-ilmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti