lauantai 13. marraskuuta 2010

Kerrottiin eilen vauva-uutisia

Oltiin eilen minun sukulaismiehen 50-vuotiskutsuilla ja kerrottiin siellä kauan odotettu vauva-uutinen porukoille. Saatiin paljon onnitteluja, halauksia, kyyneleitä ja iloisia huudahduksia. Tuntui hyvältä kun kaikki tuntui menevän ihan sekaisin uutisista. Moni joka ei tiedä meidän lapsettomuustaustasta on varmaan jo ajatellut että vaikka rakastankin lapsia yli kaiken niin en jostain syystä ehkä itse halua omia. Siksi yllätys oli monelle niin täydellinen!

Se mikä vähän himmensi omaa iloani oli se että samantien kun uutinen oli ilmoilla niin minun mahastani tuli vapaata riistaa, sitä paijattiin ja muutenkin käpälöitiin koko ajan. Tiedän että ihmiset ei varmasti tarkoita pahaa mutta itse olen aina ollut todella tarkka reviiristäni niin tuo tuntui ikävältä. Tykkään kyllä halata läheisiäni ja ystäviäni mutta tuollainen koskettelu menee oman rajani yli. Voin vaan kauhulla kuvitella mitä se tulee olemaan kun vatsa oikeasti alkaa näkymään. Käpälöijät saa kyllä varoa sormiensa puolesta! Mur!

3 kommenttia:

 1. Voi, ihana juttu että kaikki iloitsivat niin kovasti! :) Minulla oli aivan juttu tuon mahan kanssa. Kukaan ulkopuolinen ei saanut siihen koskettaa ja oma äitikin suhtautui alkuun varovaisesti kun oikein kovaan ääneen jokapaikassa kailotin, etten sit yhtään tykkää jos tätä sivellään ym. hiplataan! :D Kantsii ehkä varovaisen kauniisti tehdä kaikille selväksi, että ainoastaan luvan perästä saa koskettaa. Ei vauvamasu ole yleistä omaisuutta eikä kenenkään tarvitse sellaiseen tyytyä. Jos joku loukkaantuu, niin miettiköön hetken asiaa itsekin! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana että kaikki meni niin hyvin :)

  Olen itse mielessäni visualisoinut sellaista tilannetta, että ihmiset tulisivat lääppimään vauvamasuani. Astuisin varmaan ihan pokkana sivuun ja väistäisin siten mahdollisen kosketuksen, jos siis näkisin etukäteen että nyt sieltä käpälä lähestyy! Vähän ehkä epäkohteliasta, mutta niin on toisen ruumiinosien lääppiminenkin ilman lupaa :D

  VastaaPoista
 3. Katja, tässä taas huomataan se mun kiltin tytön ongelma että en yleensä kehtaa sanoa mitään ikävää kellekään etten vaan loukkaa. Pitänee tämän raskauden myötä nyt vähän määritellä omia rajoja uudestaan ja sanoa suoraan etten tykkää kun masua kosketellaan ilman lupaa.

  Verona, mä en oikein osannut ennakoida noita käpälöintejä kun en ollut ajatellutkaan että kukaan alkaisi kähmimään melkein litteää (no joo, ei ehkä litteää mutta ei vielä niin selkeästi pyöristynyttä vauvamasuakaan) mahaani. Tuli vähän puskista että onnitteluhalauksen jälkeen moni koskettikin vielä mahaa! Noh, ehkä teetän jonkun paidan jossa mahan kohdalla lukee että "Jos arvostat sormiasi niin älä koske!" Heh...

  VastaaPoista