perjantai 12. marraskuuta 2010

Pikku-Nirppu vilkutti äidilleen!

Varasin sitten kuitenkin tänään ultra-ajan Femedaan kun satuin heti aamulle saamaan. Vuotoa ei ole tullut sen yhden kerran jälkeen eikä ole ollut varsinaisia kipujakaan mutta jonkunlaisia tuntemuksia on kuitenkin alavatsalla ollut ja nivuset on ollut hieman kipeät. Mies sanoi että mene ihmeessä jos siltä tuntuu.

Lääkäri kuunteli mun huolet ja merkkasi hetken neuvolakorttia ja sitten päästiin taas tositoimiin! Ja ruudulla näkyikin heti meidän tyyppi, Nirppu. Siellä se villisti touhotti ja viuhtoi käsiä ja jalkoja koko 3 cm vartalollaan. Voi rakkaus! <3

Lääkäri tutki tarkkaan Nirpun yksiön ja totesi että kohtuontelossa on pikkuruinen hematoomasirppi josta vuoto on voinut aiheutua. Hematooma löytyi kohtuontelon etuseinän yläpuolelta eikä ulotu istukan alle joten on erittäin vaaraton ja normaali löydös. Hyvä vaan tietää että mahdolliset vastaavat pienet tuhrut johtuu mitä suurimmassa määrin varmasti tuosta syystä.

Joten kyllä, tuossa eilisen kuvan masussa tosiaan köllöttelee meidän vauva! :D

10 kommenttia:

 1. Voi, ihanaa <33 Tuli niin hyvä mieli sinun (ja teidän) puolestasi! :)

  VastaaPoista
 2. Tytöt, olette ihania! :)

  Oli siinäkin mielessä kiva käydä tarkistamassa tilanne koska ollaan menossa tänä iltana mun sedän 50-vuotiskutsuille ja sunnuntaina miehen mummon 90-vuotiskutsuille ja ollaan suunniteltu kertovamme sukulaisille noissa tilaisuuksissa niin on kiva tietää että kaikki on tosiaan hyvin.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kuulla että kaikki on hyvin! :-)

  VastaaPoista
 4. poplin, kiitos. :)

  Kohta lähdetään juhlimaan ja täräytetään uutinen ilmoille!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että kaikki on hyvin! :) Kyllä varmasti helpotti nähdä ultrassa pikku Nirppu hyvissä voimissa!
  Raskauden alku on siitä niin piinavaa, kun ei voi olla varma, että kaikki on hyvin ennen kuin sitten myöhemmillä viikoilla tuntee vauvan liikkeet. Tekis melkein koko ajan mieli mennä neuvolaan kuuntelemaan sydänääniä.. :/

  VastaaPoista
 6. Jenni, juuri niin! Vaikka kuinka itseään kuulostelisi niin tällä hetkellä ainoat merkit raskaudesta ja sen etenemisestä on ajoittainen huono olo ja rintojen arkuus. En malta odottaa sitä kun oikeasti alkaa tuntemaan liikkeitäkin. :)

  Kuinka pitkällä sinun raskaus on Jenni? En muista onko ollut jo puhetta?

  VastaaPoista
 7. Täällä päin kun ei edes ole ollut huonoa oloa ja rintojen arkuuttakaan oikeastaan ollenkaan tai oli ihan alussa vähän, mutta hävisi muistaakseni rv 9.. Mutta edellisessä raskaudessa ei ollut senkään vertaa vaikka masussa olikin kaksi vauvaa. Joten kyllä on olo välillä melko skeptinen :/
  Huomenna olis 14 viikkoa täynnä.

  Mutta ei meidän auta vaan kuin malttaa odotella :)

  VastaaPoista
 8. Jenni, siskoni on ollut kolme kertaa raskaana eikä hänelläkään kuulemma ole ollut juuri ollenkaan oireita missään raskaudessa. Ja eräs ystäväni taas joka odottaa tällä hetkellä kolmattaan on aina oksennellut alkuraskaudesta niin paljon että on joutunut monesti ihan sairaalaan tiputukseen kuivumisen takia. Jotta niin sitä ollaan vaan erilaisia odottajia kaikki.

  Mutta ei auta tosiaan kun vain odotella ja uskoa että kaikki on hyvin. :)

  VastaaPoista