tiistai 23. marraskuuta 2010

Kasvukipuja

Kaksi työpäivää takana, hengissä edelleen! En tosin saanut maanantain vastaisena yönä nukuttua pahoinvoinnin takia juuri ollenkaan ja osaksi varmaan jännitti työhönpaluukin. Reippaana kuitenkin nousin ja tein lähtöä, menin vaan bussipysäkille aivan liian aikaisin kun en muistanu että mihin aikaan bussi tulee meidän kohdalle.

Koko päivä meni muita ihmisiä tarkkaillessa ja pelätessä että huomaako joku että olen raskaana. No, ei huomannut. Tänään toisena päivänä oli jo rennompi tunnelma ja pääsin vähän juttuihin mukaankin. Ihana nähdä kollegoita pitkästä aikaa ja päästä nauramaan kahvitunnille.

Raskausoireista uutena on tullut jonkunlaiset kasvukivut vatsalle. Välillä tuntuu kuin revittäisiin jotain lihasta alavatsalla tai sitten pistelee navan vierestä molemmilla puolilla. Luin neuvolasta saamastani odotus-oppaasta että näillä viikoilla kohtu nousee ylös lantiolta ja tuumasin että olisiko nuo nopeasti ohimenevät kivut sitten siihen liittyviä?

3 kommenttia:

  1. Uskoisin noiden tuntemustesi olevan juuri sitä kasvua. Ainakin minulla kohdun kasvu aiheutti vaikka millaisia tuntemuksia! Teräviä, jomotusta, supistelua, viiltoja ym. Eli uskoisin johtuvan vain siitä, että vaavi siellä laajentaa :)

    VastaaPoista
  2. Sulle olis jotain pientä minun blogissa :)

    VastaaPoista
  3. Katja, joo samaa sanoikin kätilö eilen ultrassa. :)

    Verona, kiitos! Pitää käydä katsomassa.

    VastaaPoista